Doğru Bakım=Uzun Ömür

442 Yorum

PP825378 210 Kat
Merhaba benim robot süpürgem kulumundan bu yana ara ara istasyondan çıkıp dolaşıyor sonra tekrar istasyona dönüyor bu normal mi yada ne yapmam gerekiyor
Değerli Kullanıcımız, Fişten çekerek robot açık halde bekleme yapıyorsa cihaz konum aramasına geçiyor olacaktır. Bu aşamada dolaşma yaparlar. Kontrol ediniz. Devam eden durumda ulaşınız. Teşekkürler.
Miami77 211 Kat
Bakım için video payşılsa keşke
altıntop 212 Kat
Haritalama işlemi için en kısa süre nedir? İnatla mutfağa girmiyor tüm odaları dolaştı ama mutfağı haritalamıyor… girer girmez çıkıyo
Değerli Kullanıcımız, haritalama işleminde her alana girme yapmadan devam ederler. Harita işlemi bittikten sonra oluşan haritadan evin şekli ile doğruluğunu kontrol ediniz. Buna göre standart mod süpür ayarı ile 3 işlem tekrarlayınız. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
Miami77 213 Kat
Teşekkürler
altıntop 214 Kat
Çok karışık…. Haritalandırmayı bitirmedi ve ben tamamlaması için nerden komut verrceğimi bilemiyorum… aplikasyon için basit denmişti ancak değil….
Değerli Kullanıcımız, Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
PR874467 215 Kat
Bu bölgeyi hiç temizlemedigimizi fark ettim
SX393327 216 Kat
Bende çok memnunum altı aydır kullanıyorum çok memnunum kurtarıcım
JR205581 217 Kat
Merhaba 3 hafta icinde yan fircasi donmuyor temiz herhangi birsey dolasmamis ne yapalim
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Bu durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir.Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
Miami77 218 Kat
Bu gönderiniz çok faydalı oldu teşekkür ederiz
melisay 219 Kat
Ben de yaptım

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön