🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

UK306504 Cindy 200 Kat
#BenimDreameHikayem bizler için çok iyi bir yenilik olduğunu açıkça belirtebilirim dostlar. Artıları:
Günlük temizlik artık tek tuşla
Temizlik planlamaları harika
Haritalar, bildirimler muazzam
Eve geldiğinde her yer temiz
Robot temizliği öncesi etrafı topla (bu da çok önemli aslında)
En önemlisi de aile bireyleri birbirine zaman ayırıyor  
E daha ne olsun!
Teşekkürler Dreame❤️👏
UK306504 Cindy 201 Kat
#BenimDreameHikayem çok hızlı başladı.
Hızlı bir araştırma sonrasında (ki bunda işin uzmanı bir mağaza görevlisi çok etkili oldu) hemen Dreame almaya karar verdik. Kurulum sonrası haritalamayı çok hızlı bir şekilde yapınca kendi kendime dedim: Dur şuraya bir şey bırakayım, bakalım alabilecek mi? Ertesi gün yine koydum, yine koydum. Hepsini temizledi 220 metrekarelik evimde. Ve o zaman dedim ki: Hemen annemlere de alalım 😎
UK306504 Cindy 202 Kat
#BenimDreameHikayem Sevgili Dreame Mühendislerine çağrımdır: Sektörde bu kadar çok robot süpürgeyi domine etmeyi nasıl başardınız? Ayrıca kendi ürettiğiniz robotları sizler de kullanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Görüyor musunuz ne kadar çok kolaylık kattığınızı ve mutlu oluyor musunuz Dünyanın her köşesindeki insanlara sunduğunuz rahatlığı hissedince?
Her şey için teşekkür ederiz👏❤️
RP447345 203 Kat
Dikey süpürgem dreame idi ve memnundum. Hep en iyisini almak için robot almayı erteledim. Ama sonunda l20 ultra modelini aldım. Çok memnunum.
Tek yaşıyorum, evde terliksiz gezemezdim. Şimdi yalın ayak geziyorum. Bir yan etkisi oldu, en ufak bir dökülme de hemen dikey Süpürge ile süpürüyorum. Temizliğie daha bir özen göstermeye başladım. Hatta heveslenip camları bile sildim bir yıl aradan sonra. Tek sorunum evim çok küçük %100 şarj olmasını istemiyorum. Böyle bir özellik var menüde fakat sanırım ayarlayamadım.
WV747380 204 Kat
Valla yaş itibariyle biraz tembelleştigimin farkindaydım.Ama bu makine beni benden aldı.Daha beter tembelleştim.Paspasıda süpurmeyide ona bıraktim misler gibi hallediyor hanım kızım( heee bu arada  adını hanım kız koydum).İyiki varsın hanım kızım
XO304100 205 Kat
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gen2 modelini herkese tavsiye ederim
Süper bir ürün
Ben memnun kaldım
DQ409221 206 Kat
Hayatımı kolaylaştırdı artık kablolu süpürge mi kullanmıyorum diyebilirim iyiki almışım keşke daha erken alsaydım.
CD888175 207 Kat
Dreame olmazsa olmazım. Resmen sağ kolum gibi. Evim pırıl pırıl yerdeki tozlar temizlenip silinince sehpalar tv tizlanma olasılığı dahada düşüyor. Teşekkür ederim Dreame🌹
YQ544886 208 Kat
#BenimDreameHikayem
Hayatın tadını çıkarmak dream robot süpürge ile mevcut. Ben toz alırken o süpürüp siliyor. Yada işten gelmeden önce benim yerime evimi temizliyor yorgunluğunu dreamın yaptığı temizlikle bi kahve yapıp atabiliyorum. Kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim. Hamileliğimle beraber de temizlik ve evin tozu hav bana hiç dert değil iyi ki diyorum. 🙏🙏🙏🙏
UK306504 Cindy 209 Kat
#BenimDreameHikayem Bizim için acaba büyük bir evi ne kadar sürede ve tek şarjla süpürür ve siler mi düşüncesi vardı. Odalara göre gücünü ayarlarsanız eviniz büyük bile olsa en fazla bir buçuk şarj ile işini hallediyor prenses. Teşekkürler dreame👏

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön