🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

RP447345 200 Kat
Dikey süpürgem dreame idi ve memnundum. Hep en iyisini almak için robot almayı erteledim. Ama sonunda l20 ultra modelini aldım. Çok memnunum.
Tek yaşıyorum, evde terliksiz gezemezdim. Şimdi yalın ayak geziyorum. Bir yan etkisi oldu, en ufak bir dökülme de hemen dikey Süpürge ile süpürüyorum. Temizliğie daha bir özen göstermeye başladım. Hatta heveslenip camları bile sildim bir yıl aradan sonra. Tek sorunum evim çok küçük %100 şarj olmasını istemiyorum. Böyle bir özellik var menüde fakat sanırım ayarlayamadım.
WV747380 201 Kat
Valla yaş itibariyle biraz tembelleştigimin farkindaydım.Ama bu makine beni benden aldı.Daha beter tembelleştim.Paspasıda süpurmeyide ona bıraktim misler gibi hallediyor hanım kızım( heee bu arada  adını hanım kız koydum).İyiki varsın hanım kızım
XO304100 202 Kat
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gen2 modelini herkese tavsiye ederim
Süper bir ürün
Ben memnun kaldım
DQ409221 203 Kat
Hayatımı kolaylaştırdı artık kablolu süpürge mi kullanmıyorum diyebilirim iyiki almışım keşke daha erken alsaydım.
Aysal 204 Kat
Dreame olmazsa olmazım. Resmen sağ kolum gibi. Evim pırıl pırıl yerdeki tozlar temizlenip silinince sehpalar tv tizlanma olasılığı dahada düşüyor. Teşekkür ederim Dreame🌹
YQ544886 205 Kat
#BenimDreameHikayem
Hayatın tadını çıkarmak dream robot süpürge ile mevcut. Ben toz alırken o süpürüp siliyor. Yada işten gelmeden önce benim yerime evimi temizliyor yorgunluğunu dreamın yaptığı temizlikle bi kahve yapıp atabiliyorum. Kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim. Hamileliğimle beraber de temizlik ve evin tozu hav bana hiç dert değil iyi ki diyorum. 🙏🙏🙏🙏
UK306504 Cindy 206 Kat
#BenimDreameHikayem Bizim için acaba büyük bir evi ne kadar sürede ve tek şarjla süpürür ve siler mi düşüncesi vardı. Odalara göre gücünü ayarlarsanız eviniz büyük bile olsa en fazla bir buçuk şarj ile işini hallediyor prenses. Teşekkürler dreame👏
UK306504 Cindy 207 Kat
#BenimDreameHikayem iyi ki seninle tanışmışız dostum. Sayende kendimize vakit ayırıyor, seni konuşuyor, küçük eleştirilerde bulunuyoruz. Bazen kilimlere takılman küçük can sıksa da harikasın #dreame
KR605699 208 Kat
#BenimDreameHikayem 2 ergen ve 4 kedili (biri tüysüz de olsa diğerleri onun yerine de tüy döküyor) toplam 8 nüfuzlu bir aile için olmazsa olmaz bir yardımcı!
Hafta içi çalışıldığı için temizlik yapmaya çok az fırsatımız oluyordu ve çocuklar her ne kadar temizliğe yardım ediyor görünseler de aslında bir yandan da kirletiyorlar dı. Dreame X50 Ultra geldi geleli hem tüm ev zemini temiz hem de o rahat çalısabilsin diye çocuklar odalarını derli toplu tutuyorlar (yere kıyafet/çorap atma son buldu). 🥰
Artık iş dönüşü eve gelirken sürpriz bir ziyaret haberi gelse bile acaba evin durumu ne alemde endişesine de gerek kalmadı. 🥳 Uygulamadan temizliği başlatıp istersek kamera ile de güncel halini izleyebiliyoruz. 😄
Tek sorunumuz temiz suyu doldurmak ve pis su haznesini zamanında boşaltmak😜... Şebekeye bağlantı kitini (Dreame bu ihtiyacı önceden düşünüp bağlantı olanağını fabrikasyon  olarak yapmış Allah'tan) bulabilirsek o da tarih olacak inşallah 🤣🤣🤣
1000122931.jpg
IK750374 209 Kat
Cihaz İlk çalıştırmada şarj istasyonunu bulamadı ve temizlik yaparken duruyor bekliyor sonra devam ediyor
Bu arada hiç olumsuz yorum göremedim sorun yaşayan sadece ben olamam
Değerli Kullanıcımız ; Yeni cihazlarda var olan koruyucu bant , sünger vb materyalleri çıkarılıp çıkarılmadığını kontrol ediniz. Bunlar konum ve elektrik bağlantısına etken olmaktadır. Çıkarıldı ise ; harita başlatma ayarlarınızı kontrol etmek gerekir. Lütfen bu gibi durumlarda anlık ulaşım sağlamak için Çağrı merkezi ya da Whatsapp hattına ( 0850 762 01 00 ) ulaşınız. Teşekkürler .

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön