🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

OW293521 190 Kat
#BenimDreameHikayem Dream. Robot süpürge ls10 pro ile hayatım kolaylaştı. Memnundum ve h14 dual dikey süpürgede aldım.
OW293521 191 Kat
#BenimDreameHikayem İle hayat daha kolay. Temizlik için Dream
OW293521 192 Kat
#BenimDreameHikayem Ben kahvemi yudumlarken Dream ls10 benim için süpürme silme işlemini hallediyor 🥰
OW293521 193 Kat
#BenimDreameHikayem Ürünlerimi Dream den yana tercih ediyorum üstüne tanımıyorum. Emin güçü rahat kurulum.
OW293521 194 Kat
#BenimDreameHikayem Memnuniyetimi resimle anlatabilirdim. 1. Değil 2 Dream. Var evimde mükemmelsiniz teşekkür ederim Dream ailesi 😍
DW521281 195 Kat
Dreame d10 gen2  robotumu eşim bana hediye aldı hayatımda aldığım en iyi hediyelerden yerini aldı,ilk aldığından beri hayatım kolaylaştı başka süpürge çalıştırma gereği kalmadı teşekkürler dreame 🌼💕
Screenshot_2025-07-31-14-24-05-159_com.google.android.apps.photos.jpg
RG038513 196 Kat
dreame d10 plus gen 2 robot süpürgelere ilk başta önyargılıydım ama bu gülbeyazımı alınca nasıl bi rahatlık oldugunu fark ettim keşke durumum olsaydıda dreame nin en üst modellerinden alsaydım dedirtti bana komşularımın evinde malum diğer markalar var onlarla karşılaştırdıgımızda keşke bizde bundan alsaydık dediler hatta bazıları elindekini satmaya calısıyor dreame almak için
VL792029 197 Kat
Ben x50 pro serisini aldım benim hiçbirşey yapmama bile gerek kalmıyor tek kelime ile muhteşem bir temizlik yapıyor
UK306504 Cindy 198 Kat
#BenimDreameHikayem Yıllardır alsak mı almasak mı derken şimdi yeni tanıştığım kişilere ilk hemen gidin alın dediğim ürün oldu. Çok memnunuz! Neden? Çünkü teknolojiyi hem insan fizyolojisi hem de ruh sağlığı açısından kullanan bir ürün ortaya koymuş DREAME. İyi ki tanışmışız 💐❤️
UK306504 Cindy 199 Kat
#BenimDreameHikayem
Sevgili Dreame Kullanıcıları, belki çok sıradan ama sizler de isim koyuyor musunuz acaba diye merak etmiyor değilim evinizin temizlik dostu, hayatımızın teknoloji dostlarına. Çünkü bu kahramanlara isim koyma noktasında kararsızlık da yaşıyoruz. Neden? Çünkü gerçekten ailedeki herkesin sevgilisi oldu cihaz. Hem de üç ayda😊

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön