[#Arıza Çözümü] [Sorun Giderme] L40 Ultra CE için Anormal Su Seviyesi Uyarısı

33 Yorum

CM851658 10 Kat
Merhaba dream Bot L10 plus kullanıcısıyım cihaz şarj almıyor dünden beri %13 de hiç bir şekilde şarj almıyor her yerini de temizledim şarj alan alttaki temas eden yerlerini de sildim prizde de sıkıntı yok ama şarj almiyor
Değerli Kullanıcımız; Gereken çözümlerin yapılmasına rağmen devam eden durumda ise cihazı incelemesi ve onarımı yapılması için servis birimine yönlendiriniz. Bilgileri forum mesajı ile ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
İREM HATİP 11 Kat
Bu hata bu cihazda kronik mi öyleyse iade veya farklı üst modeliyle değişin istiyorum aylardır bu sorunu yaşıyorum tüm önerileri uyguladım hala aynı ve asla dönüş alamıyorum???? @Dreame  Destek
Değerli Kullanıcımız; Dönüş alamadığınız yer neresidir.? Sorgulama için durumu iletmenizi rica ederiz. Sorununuz temizlik işlemlerini yapmanıza rağmen devam eden durumda ise cihazı servis biriminin görmesi gerekmektedir. Bilgileri size forum özel mesajı ile ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
WP066528 12 Kat
Merhaba cihazım su almıyor paspas temizlendi diyor atık su kutusunda da yok su hiç arıza da vermiyor
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modeller için robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir. Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
GZ733664 13 Kat
Modelin adı l 10 s pro ultra heat . Alalı 1 2 ay oldu . Ancak bu sorun sürekli olmaya başladı. Bakıyorum hiç bir tıkanıklık da yok
Değerli Kullanıcımız, Yıkama tablasında su birikmesinin bazı nedenleri ve çözümleri aşağıda belirtildiği gibidir. Gerekli kontrolleri yapmanızı rica ederiz.Aynı zamanda konu başlığındaki videoyu izleyiniz.Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir. Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun. Yerine tam olarak oturduğundan emin olunuz. Yerine oturmazsa su akışı olmaz.
Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir. Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.
Su çıkış kanalı kurumuş olabilir. Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir. Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.Paspas pompası arızalı olabilir. Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gereklidir.Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir. Gerekli kontrolleri yapmanıza rağmen düzelmeyen durum var ise cihazınızı servisin görmesi gerekmektedir. Bizlere tekrar ulaşabilirseniz servis bilgilerini iletebiliriz.Teşekkürler.
FQ398396 14 Kat
Temizlikleri videoda goaterildigi gibi yapiyorum ancak hala ayni sorun devam ediyor
Değerli Kullanıcımız, Çözüm yollarına rağmen devam eden durumda ise cihazın tamamını arıza beyanı da belirterek yetkili servisimize göndermenizi rica ederiz. Size servis bilgileri mesaj olarak iletilmiştir. Ya da müşteri hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.
Kum 15 Kat
Harita iki gündür bozuluyor. Mevcut haritanın ter simetrisi ortaya çıkıyor ve cihaz orada işlem yapıyor. Haritayı yedekten tekrar yükleme yapmama rağmen aynı hatayı tekrarlıyor.
Bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı?
Değerli Kullanıcımız, Cihazlar ayna, büyük cam, metal alanlarda ya da koyu zemin, koyu renk ya da derin desenli halılarda navigasyon sistemi sebebiyle bu gibi alanları gidilecek alan yada gitmeden temizliği atlama yapabilirler. Navigasyon değişikliği gibi bir durum bulunmamaktadır. Navigasyon sistemi özelliği modele göre değişebilir. Gitmediği bir bölge ya da rota karışık gittiği bir bölge var ise akıllı engelden kaçınma ayarınızını kapatıp ya da bölgesel gönderim ile deneme yapmanızı öneririz. Haritanın düzgün oluşturulmuş olması da önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Eğer haritanızda olmayan alanlar çıkarıyorsa modelinize göre varsa haritadan o bölgeleri gizleyebilirsiniz.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
FA051308 16 Kat
Hiç yaşamadım 1 yıl oldu
VW179413 17 Kat
Paspas yılanınca tabladaki kirli su çekilmiyor. Tablada kalıyor
Değerli Kullanıcımız, Yıkama tablasında su birikmesinin bazı nedenleri ve çözümleri aşağıda belirtildiği gibidir. Gerekli kontrolleri yapmanızı rica ederiz.Aynı zamanda konu başlığındaki videoyu izleyiniz.Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir. Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun. Yerine tam olarak oturduğundan emin olunuz. Yerine oturmazsa su akışı olmaz.
Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir. Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.
Su çıkış kanalı kurumuş olabilir. Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir. Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.Paspas pompası arızalı olabilir. Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gereklidir.Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir. Gerekli kontrolleri yapmanıza rağmen düzelmeyen durum var ise cihazınızı servisin görmesi gerekmektedir. Bizlere tekrar ulaşabilirseniz servis bilgilerini iletebiliriz.Teşekkürler.
FR589615 18 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
FR589615 19 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön