[#Arıza Çözümü] [Sorun Giderme] L40 Ultra CE için Anormal Su Seviyesi Uyarısı

21 Yorum

CM851658 10 Kat
Merhaba dream Bot L10 plus kullanıcısıyım cihaz şarj almıyor dünden beri %13 de hiç bir şekilde şarj almıyor her yerini de temizledim şarj alan alttaki temas eden yerlerini de sildim prizde de sıkıntı yok ama şarj almiyor
Değerli Kullanıcımız; Gereken çözümlerin yapılmasına rağmen devam eden durumda ise cihazı incelemesi ve onarımı yapılması için servis birimine yönlendiriniz. Bilgileri forum mesajı ile ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
İREM HATİP 11 Kat
Bu hata bu cihazda kronik mi öyleyse iade veya farklı üst modeliyle değişin istiyorum aylardır bu sorunu yaşıyorum tüm önerileri uyguladım hala aynı ve asla dönüş alamıyorum???? @Dreame  Destek
Değerli Kullanıcımız; Dönüş alamadığınız yer neresidir.? Sorgulama için durumu iletmenizi rica ederiz. Sorununuz temizlik işlemlerini yapmanıza rağmen devam eden durumda ise cihazı servis biriminin görmesi gerekmektedir. Bilgileri size forum özel mesajı ile ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
WP066528 12 Kat
Merhaba cihazım su almıyor paspas temizlendi diyor atık su kutusunda da yok su hiç arıza da vermiyor
GZ733664 13 Kat
Modelin adı l 10 s pro ultra heat . Alalı 1 2 ay oldu . Ancak bu sorun sürekli olmaya başladı. Bakıyorum hiç bir tıkanıklık da yok
12

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön