[X40 Ultra] Toz haznesi sorunu

17 Yorum

Cennet 10 Kat
🧡🧡🧡
PN961266 11 Kat
Servisiniz haritalanfırma sorunu için gönderdiğim süpürge elime üstü cekiç darbeleri vurulmuş cam gibi patlak kamerası içine toz dolu molası tutmayan üst sensörü kırılmış kurutma sistemi devran dışı edilmiş her tarafından su alarak gezen asalak bir süpürge halinde tarafıma teslim edildi.hiç bir işe yaramıyor servise gönderdiğim tertemiz süpürge nasıl bu kadar parçalayarak bana gönderdiniz anlamış değilim ayrıca süpürgeni medya market üzerinden size gönderirken müdürünüz oldugunu söyleyen Mehmet bey tamamen bizden kaynaklı sizin L20 ultra süpürgenin muadili size üst modelmolarak verilecek dedi hakem heyetine bas vur ayın ben bununla ilgileneceğim diyerek yasaya gideceğim süre ide geciktirdim hala mafuriyetim 1 ay oldu giderilmesi tarafıma ben atamadıkca hiç bir dönüş yapılmadı süpürge harika nir süpürge cevremde 3 kişiye aldırdım ama servisimiz beni vok cok mazur etti.
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
FR589615 12 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
Hamit 13 Kat
Teknik servise gidin çok önemli
PİKABU 14 Kat
Maalesef bizde de oluyor kendimiz temizliyoruz
Değerli Kullanıcımız, yaşanan sorunu iletebilirseniz çözüm önerilieri iletmek isteriz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
12

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön