[X60 Ultra Complete] X60’dan çok memnun kaldık

43 Yorum

UB265859 10 Kat
Şu an için bende çok memnun sayılmam, sıkıntıları var biraz daha gözlemleyeceğim. Ürün çok şık ama maalesef çok iyi olduğunu söyleyemiyorum. Mesela son 1dk şarjı çokkkkkk uzun süre tamlayamıyor. Gördüğü bir engele kaçmak yerine batozlama dank diye çarpıyor, geri çekilip tekrar çarpıyor vb.... Çok sıkıntı var
image7398940566734073949.jpg
Değerli Kullanıcımız,yaşanan durumun kontrolü için kullanım modları, seçilen ayarlamalar kontrol edilmesi yararlı olur. Haritalama düzgün oluşmadığında da etken olabilir. DM ile ulaşmanızı ve ayarları beraberce kontrol etmemizi öneririz. Teşekkürler.
gürhan59 11 Kat
Daha almadım ama çok iyi ürün olduğunu biliyorum
gürhan59 12 Kat
Ürün hakkında bilgi almak istiyorum
gürhan59 13 Kat
Yeni ürünler hakkında bilgi almak istiyorum
Değerli Kullanıcımız, https://dreametech.com.tr/pages/robot-vacuum-and-mop-comparison linki üzerinden modelleri karşılaştırabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.Teşekkürler.
cimcime 14 Kat
Merhaba yeni aldım ama kurulumu tamamlayamıyor, 1 ve 2 tikleniyor ağa bağlanamıyor diyor 3 arızalı diyor
Değerli Kullanıcımız,Kurulum için https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo  link üzerinden modelinize uygun olanı seçip destek alabilirsiniz.Ayrıca dikkat edilmesi gerekenler belirtilmiştir.
Kurulum aşamasında (cihaz App bağlantısı destekliyorsa) ;
Cihaz kurulumu cihaz istasyon dışında olarak kurulum yapılmalıdır.
Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık olmalıdır .
Ağ ayarlarını yaparken 2 tuşa basma işleminde sesli uyarı alarak adım adım devam edilmelidir.
Ağ bağlantısı adımında Dreame Vacuum gibi bir ağa bağlanmanızı isteyebilir. Bu aşamada atlanmamalıdır.
İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış halde olmalıdır. ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır.
Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
UB265859 15 Kat
2.cihazın sorunlarını yazmaya devam ediyorum. Pas pas için ilk deterjan alımlarını minimum tuttum. Baktım hiç eksilme yok evcil hayvan deterjan alımını yükselttim azda olsa azalma var ama normal deterjan kesinlikle almıyor, ürün koyduğum gibi haznede duruyor.. Ayrica yıkama standını temizlemek için robot yuvadan ayrılmıyor.
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modellerde solüsyon kullanımı sadece paspas yıkama anında kullanılmaktadır. Bu sebeple çokça kullanım olmamaktadır. Yine de kullanım açısından '' Yanaşma noktası ayarları '' içinde '' Otomatik Deterjan Ekleme '' ayarının açık olması gereklidir. Bu ayarın açık olmasına rağmen solüsyon kullanımı olmadığını düşünüyorsanız, cihaz, istasyon, modemin kapanıp belli süre sonra açılması ve Uygulama içinden ''Ben '' kısmında bulunan sağ üstteki ayarlar sekmesinden (altıgen işaretinden) genel içeriğinde önbellek temizleme işlemi yapınız.  İşlemi yeniden deneyiniz.Eğer düzelmediği durum var ise cihazda resetleme ve yeniden kurulum işlemi önerilir. Devam eden durumda cihaz incelemesi için servis birimine yönlendirme yapılacaktır .Daha fazla bilgi için yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
VU699033 16 Kat
örnek çamaşır askisini goedugu halde ayağa kalkıp atlamadi halıda tekerlek bıraktı bugün yerine girmedeproblem yaşadı alalı 6   7  supurus
Değerli Kullanıcımız, eşik atlama özelliklerine göre alan değerlendirilmesi yapılmalıdır. Buna göre alanın görsellerini ve çalışma detaylarını paylaşmanızı rica ederiz.Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından WhatsApp ya da Web sitesi Chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UB265859 17 Kat
Pas pasları ayrıca elde yıkamak için çıkardım ve çıkan kire inanamadim gerçi görüntüden de kirli olduğu belli idi, paspaslari yeterli yokayamiyor belki de deterjan alamadığı için ama, şunu tekrar belirtmek istiyorum istasyon temizliğinde de robot dışarı çıkmıyor
Değerli Kullanıcımız, uygulama içi istasyon ayarlarınız kontrol edilerek bakılması yararlı olabilir. Kullanım durumuna bağlı olarak rutin bakımın sıklaştırılması gerekirse yedek parça değişikliği cihaz performansı açısından önemlidir. En son belirtmenizde '' robot dışarı çıkmıyor '' ifadesini detaylı bildirmenizi rica ederiz. Buna göre geri dönüş sağlamak isteriz. Teşekkürler.
YD564870 18 Kat
İyiki böyle icatlar var
UB265859 19 Kat
İstasyon temizliği için robot yuvadan çıkmıyor çünkü robotu dışarıda gibi görüp robotu yerine yerleştirin diyor halbuki robot yuvada ama dışarı algılayıp tuşu pasif yapıyor el ile gür çık yapıyorsun temizleme başlıyor fakat bu sefer robot yuvadan çıkmadan taban temizliği yapıyor.
1000168931.jpg
Değerli Kullanıcımız, Cihaz ve istasyon üzerinde koruyucu bant kalıp kalmadığını kontrol ediniz. Cihaz,istasyon ve modemi kapa - aç yaparak yenileyiniz. Uygulama içinden ''Ben '' kısmında bulunan sağ üstteki ayarlar sekmesinden (altıgen işaretinden) genel içeriğinde önbellek temizleme işlemi yapınız. Yeniden açılımlarda bağlantı yenilenmezse cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir. Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken cihaz isminizin yanından cihaz silme işlemini yapınız. Makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesine iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak ''fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla '' ifadesini duyana kadar bekleyin. Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir. '' Bağlanmak'' ya da '' Ekle '' ile kurulumu başlatabilirsiniz.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön