[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] ⏰ Temizlik Otomatikleşti: Zamanlama Özelliğini Keşfedin!

31 Yorum

Triendly 10 Kat
Şarjı 100 de 100 gösteriyor uygulamada fakat temizleme esnasında tık diye duruyor ve kapanıyor açılmıyor da elimle istasyona götürüyorum daha cihazı kullanali 3 yada 5 aydır kullanıyorum pili bukadar çabuk bozulmaz sanırım
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz modeliniz ve hangi aşamada bir arıza olduğunu öğrenebilmek adına size forum mesajı gönderdik . Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

KR520427 11 Kat
Dremi robot supurge aldım sesle komut almıyor o da o da isim koyulup da şu odaya git temizle o da yok bu kadar pahalı bir şey aldık boşuna bence
Değerli Kullanıcımız ; Sesli komut uygulaması cihaz modellerine göre değişkenlik göstermektedir. Hem cihaz modelinizi hem de ayarları kontrol edebilmek adına size forumdan özel mesaj gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

Triendly 12 Kat
Supurgem bozuldu ve çok üzgünüm pili 100 de 100 Ken birden kapanıyor servise gönderdim faturamı bulamadım ama seri nunarasindan garantisinin devam ettiğini teyit ettirdim umaraim yardımcı olurlar ve bir an önce supurgeme kavusurum
Değerli Kullanıcımız ; Servis birimimizde gereken işlemler hızlıca sağlanacaktır. Belirli işlemlerde fatura gerekmektedir. Bu işlemler üzerinde değilse servis gerekeni sağlayacaktır. Teşekkürler.

OH106243 13 Kat
İlk ifa haritası tanmamlandi ancak ikinci ve üçüncü odaları nasıl tanicagiz
Değerli Kullanıcımız ; harita sonrası ilk 3 temizleme işlemlerinde gidemediği göremediği yeri algılama yapar. Haritalama işlemi düzgün başlatılmadı ise harita sapma yaşamış olabilir. Dilerseniz harita yenileme yapabilirsiniz. Devam eden bir sorun olur ise bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

koray 14 Kat
En son sadece paspas yaptıysan clean geniusa gecinde süpür ve paspasla secili ilen halıları oaspaslamaya başlıyor, haritada halı olarak tanımladı kaldırdım hiç biri işe yaramadı, şu an evde yokum yine bütün halıları paspasladı 🫣
1000269519.jpg
koray 15 Kat
Halıyı cizip haritada tanımlamak mı daha iyi , yoksa sensörü mü algılasın hep daha iyi anlamadım
12

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön