[L40 Ultra] İstasyon Işığı

34 Yorum

AK672615 10 Kat
Bizdeki Cihaz L40 CE Cihaz temizliği bitirdikten sonra istasyona yerleşiyor ve tamamen şarj oluncaya kadar ışın yanıyor tamamen şarj olunca ışık sönüp uyku moduna geçiyor.
Değerli Kullanıcımız; İstasyon ışığı cihaz işlemdeyken ( temizlik-kurutma-şarj vb. ) yanmaktadır.İşlemlerini bitirdiğinde bekleme moduna geçerek ışık söner. Teşekkürler.
VX065542 11 Kat
L40 Ultra kullanıyorum. İlk ay hiç sorunsuz kullandık. 1 ay kadar önce deterjan ekleyin dedi ve ekledim. Ancak geçenlerde yine ekleyin dedi. Fakat baktığımda hiç kullanmamış. Ayrıca son zamanlarda ısıtmadan paspaslarını yıkıyor.
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Bu durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir.Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
HH688110 12 Kat
Merhaba yenı aldım kurdum ama bu boş kısımda parça mı eksık bılemedım yardımcı olurmusunuz
image.jpg
Değerli Kullanıcımız, cihaz modeliniz L40 Ultra CE modeli ise kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz. Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz. Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz. Servis birimi size fiyat iletecektir.Talep için bilgileriniz gereklidir. Forum özel mesajı ile ya da müşteri hizmetleri ile ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
FG496775 13 Kat
Robot bazen süpürme ve ya silme işleminde garip davrnaıyor, ortalıkta boş geziniyor, algılamaya çalısıyor gibi, salonu süpürürken şarj olmaya gönderiyorum ve başka odalara gidiyor, haritalandırmayı yapmıştık çok önceden, sorun yaşamamıştım simdiye kadar? Ne yapmam gerekli
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.
Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
KADER 14 Kat
Şarj olduğunu gösteriyıt
NK582561 15 Kat
Öncelikle merhabalar bende l40 ultra aldım 1 hafta oldu sürekli tepe noktadındaki ışık yanıyor ve temizlik yaparken duraklatıldı diyip ortada kalıyor istasyona gidiyor dışardayken eve geçmeden çalıştırayım dedim çalışmıyor ne yapmam gerekli
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Bu durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir. Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken cihaz isminizin yanından cihaz silme işlemini yapınız. Makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesine iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak ''fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla '' ifadesini duyana kadar bekleyin. Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir. '' Bağlanmak'' ya da '' Ekle '' ile kurulumu başlatabilirsiniz.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
LA069373 16 Kat
İşlem yaparken ışıkları açık oluyor
gurkan 17 Kat
L 40 ultra interneti değiştirdim şimdi internete bağlanamıyor wi-fi adı da değişti şifresi de değişti komple değiştirdim nasıl yapacağım
Değerli Kullanıcımız ;
Wi-fi yenileme adımları şu şekildedir. Eğer uygulama içine giriş yapılabiliyorsa ; harita ekranı / 3 nokta / wi-fi yönetimi / + işareti ile yenileme şeklindedir. (Ayarlar modele göre farklılık gösterebilir. ) Eğer cihaz içine girilemiyorsa ; '' Cihaza git ekranı / 3 nokta / cihaz silmek diyerek cihazı siliniz. Sonrasında '' Bağlanmak '' ya da '' Ekle '' adımları ile yeniden kurulum yapabilirsiniz. Bu aşamada komut hatası olmadı ise eski haritanız gözükecektir. Eğer gözükmez ise yenileme yapmanız gerekir.Teşekkürler.
Dreame iyiki var
NX158376 19 Kat
Fhlfçydhdyşfyculfpu

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön