🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

HQ647081 10 Kat
Selamlar,Dreame Ailesinde olmanın keyfini yaşıyorum...pratik ve kolay Dreame x40 kullanicisiyim bu süpürgeden daha başka bir deneyim pas pas yapması mükemmel...teşekkürler...
UZ506676 11 Kat

🏠 Evde ustalar vardı, ben de Dreame süpürgemi açtım, kamerayla uzaktan kontrol ettim. Süpürge evde gezerken bir baktım… çekmecem açık! 😳

Eşimi aradım, “Sen her şeyi mi görüyorsun?” dedi şaşkın şaşkın.

Dedim ki: “Ben Dreame’le doğdum 😎”
Resmen evin hem süpürgesi hem güvenlik kamerası! 😂👏

#BenimDreameHikayem
KO741483 12 Kat
Eşim robot süpürge istediğinde,hadi canım bu alet nasıl temizlik yapacakmış diyordum,yapamaz diyordum,tabiki ısrarlara dayanamayarak piyasanın en iyisinin Dreame olduğuna karar vererek satın aldım. Aldığımız günden beri hala nasıl temizlik yaptığına inanamıyorum,bence bir evde gerçekten olmazsa olmazlardan hayat kalitemizi arttırdı,teşekkürler Dreame.
Tubiko 13 Kat
#BenimDreameHikayem
Dream e robot süpürgesi resmen hayatımı değiştirdi. onun sayesinde kendime ve aileme daha çok vakit ayırıyorum. Önceleri önyargım vardı ama şimdi iyi ki almışım diyorum. benim evdeki en büyük yardımcım. herkese de tavsiye ediyorum.
ZN441731 14 Kat
#BenimDreameHikayem Dream evimin küçük hamarat kızı hediye olarak aldığım dream evdeki eski robot süpürgemi attırıp dream aldırdı mop özelliği hiç bir robot süpürgede yok süpürürken resmen ovalayarak yerleri silmesi en sevdiğim özelliği
PN363095 15 Kat
#BenimDreameHikayem

Dreame’le tanışmadan önce evi süpürmek, özellikle köpeğimizin tüylerinden dolayı sonsuz bir döngü gibiydi. Süpürdüğüm an sanki “reset” tuşuna basılmış gibi, her şey başa sarıyordu. 👀

Ama Dreame geldikten sonra?
Tüy derdi, toz derdi, “şurayı süpürdüm mü” stresi bitti. Sabah işe gitmeden bir tuşa basıyorum, eve geldiğimde tertemiz bir zemin, köşelere kadar pırıl pırıl… Hatta ilk başta eşimle robotu gizlice takip edip “bak şurayı da aldı!” diye çocuk gibi sevindiğimiz oldu 😄

En güzeli de hafta sonları…
Kahvemi alıp kanepeye yayılmanın gerçek bir hakkım olduğunu hatırlattı bana bu küçük kahraman. 🧘‍♂️✨

Kısacası, Dreame temizlik işinden çok daha fazlası oldu:
Zamandan, stresten ve bel ağrısından tasarruf ettiğim küçük ama büyük bir devrim 🧹🚀
YT976372 16 Kat
Dreame robot süpürgeyi almadan önce kocaman kablolu süpürgelerle kendimi yoruyormuşum artık ben gezerken bile evimi süpürüyor evde bizim kız diyoruz biz ona 😂 iyi ki almışızz silip süpürüyor evi pırıl pırıl yapıyor herkese tavsiye ediyorum etrafımdaki zaten herkesin dikkatini çekiyor 😊
AO494441 17 Kat
#hidreame
Başta robot süpürgelere karşıydım. Eşim bir gün aniden bir robot süpürge alıp getirdi.  Süpriiiiz artık bir robotumuz var, evi sen süpürme" dedi. Hemen itiraz ettim, "ne gerek var ben süpürmeyi seviyorum, bu gereksiz. Hem benim gibi süpüremez. “ İlk başlarda pek içime sinmedi, robot süpürürken onu takip eder izlerdim 😀 o bitirince üstüne haznesi boş dikey süpürgemle süpürüp toz çıkacak kı diye bakardım kendimce temiz süpürüyor mu testi yapardım. Testleri geçti. zamanla alıştım. Evin her köşesini dip köşe süpürmeye başladığını görünce, "Vay be, aslında bayağı kolaymış!" dedim. Hatta o rahatça gezsin diye halıların saçaklarını bile söktüm, aman takılmasın. 😅
Bir gün robot süpürge yine evin içinde kaybolmuşken, aniden bir "Kurtar beni!" sesi duyduğumda kalbim ağzıma geldi. Hemen koştum, ne oldu diye. Meğerse, TV ünitesinin altındaki LED ışığını boydan boya sökmüş ve o kadar dolanmış ki, çaresizce gelmemi bekliyordu🤦‍♀️
Şimdi robot süpürgeyle hayatım bir parça kolay ama, her an bir macera da peşinden geliyor 😂
YT976372 18 Kat
Dreame robot süpürgeyi aldıktan sonra evde kocaman kablolu süpürgelerle gezmek hayal oldu büyük kolaylık oldu benim için ben gezerken dışarda o evimi süpürüp siliyor her özelliğiyle kolaylık teşekkürler dreame 😂😂
IMG_0792.jpeg
UO366402 19 Kat
#BenimDreameHikayem

Dreame temizlerken etrafa takılarak dağıtıyor, ben de evi toplarken kirletiyorum. Aramızda mutalist ilişki oldu 🙈

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön