Doğru Bakım=Uzun Ömür

34 Yorum

XE864945 10 Kat
İyi günler l10s pro süpürge aldım 1 ay sonra şarj istasyonunu bulamamaya başladı nasıl düzeltebilirim acaba
Değerli Kullanıcımız ; cihazlar istasyona girerken yerinden oynatma yapabiliyorlar.İstasyon yerinde minik bir düzeltme ve priz - soket kontrolü yapmanızı öneririz. Eğer konum bulamama devam ederse harita sapması ya da komut hatası vermiş olabilir. Böyle bir durumda harita yenileme yapmak yararlı olacaktır. Sorun devam ederse lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

QD347327 11 Kat
Benim sormak istediğim konu toz haznesi ve filtresi çıkarılıp yıkanıyor ya yıkandıktan sonra hemen takılmıyor haliyle bir gün kuruması öneriliyor bu süre zarfında kendini yuvasına gidip şarj etmiyor neden sürekli toz haznesi takılı değil diyor neden gidip sarjona devam etse ben kuruyunca toz haznesi ve filtreyi taksam daha mantıklı değil mi
QD347327 12 Kat
Bu arada cihazım L10 s pro
Gökhan 13 Kat
X50 aldım Robo markası ile arada kalmıştım
Doğru karar verdiğimi görmek çok güzel  iyi ki almışım diyorum
Benim için  tek eksi olan solüsyon biraz pahalı gibi
Ara ara kampanya yapın lütfen 3 de 1 gibi veya farklı kampanyalar
Teşekkürler
Değerli Kullanıcımız ; Güzel günlerde kullanınız :) Talebiniz ilgili birimlere aktarılmaktadır.Teşekkürler .

MH386545 14 Kat
L10s ultra gen 2 kullanıyorum robot koltuk örtüsü olduğu için koltuk altlarına girmiyor bir çözümü varmı
Değerli Kullanıcımız ; Sarkan kumaşlar , büyük desenler , koyu alan gibi durumlar LDS sensörü etkilemektedir. Cihazınız o alanları engel olarak algılamaktadır. Bunun için sarkan yerleri düzelterek haritalama ve temizleme işlemlerine bakılmalıdır. Teşekkürler.

IO694674 15 Kat
Merhaba , iki ay önce aldığım cihazın süpürmesinde performans azaldı, ne yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız ; Genel bakım ve temizlikleri yapılıyor mu ? Kullanıma bağlı eskiyen parçalarda değişim yapıldı mı ? Bu işlemlere rağmen performansının azaldığını düşünüyorsanız servisin görmesi daha yararlı olacaktır. Bunun için bize ulaşınız. Teşekkürler

IO694674 16 Kat
Koltuk yüksek olduğu halde koltukların altına girmiyor bu sorun nasıl hallolur
Değerli Kullanıcımız ; Modellerde ortalama yükseklik 12 cm gibi olmalıdır. Girişinde sorun yok ama LDS sensör algılama yapıyorsa bu da etken olabilir. Var olan haritanın yanlış oluşturulması da etken olabilir. Bu sebeple kurulum yenilemek ve daha fazla detay almak için lütfen bize ulaşınız . Teşekkürler

CF336793 17 Kat
D20 ultra supurgem. Daha alalı 3 gün oluyor. Geldik kurduk. Haritalandirdik. Temizliğe başlattım. İncecik halılardan geçmiyor. Her yere takılıyor. Hadi halı sabitleyici alıp bu sorunu çözerim dedim. Bugün cihazı istasyondan çıkarıp temizliğe başlaticam. Paspaslari temizliyor diye söyledi sonra da paspas temizleme plakası hatası verdi hep. Ve rampanın olduğu yer su dolu. Nasıl şey bu ben anlamadım. 28 bin para verdik. 2 günde sinir krizine soktu beni. Napicam ben şimdi.
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz bir komut hatası yaşıyor olabilir. Kurulum ve haritalandırma işlemleri için adımlarda beraber gidebilmek ve teyitlemek için müşteri hizmetlerimiz ile görüşme sağlayabilir misiniz lütfen. Teşekkürler.

CF336793 18 Kat
Müşteri hizmetleri numaranız kaç acaba. Nasıl bir yol izlememiz gerek. Şimdi dream müşteri hizmetleri diye bir yer ile konuştum ismi bile farkli çıkıyor. Sorunumu söylüyorym. Çözülmez servise gönderin diye söyleyip geçiştiriyor. Dövecek gibi sinirli konuşuyor benle. Servise götüren insanlarida görüyoruz.. karşılarında cihazini da soracak muhattap bulamıyorlar
CF336793 19 Kat
Ayrıca 3 günlük cihazı ne servise göturmesi dakka 1 gol 1. Ben bu ürünü kesinlikle iade etmek istiyorum. Karşımda bir muhattap görmek istiyorum. Lütfen bana bir dönüş yapın

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön