Detaylı temizlik yapmıyor

114 Yorum

JO602604 10 Kat
Merhaba L10 cihazım paspas yaparken ıslaklık vermiyo ne yapmalıyım 5 günlük cihaz
Değerli Kullanıcımız ; Sizlere destek olabilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

SM586006 11 Kat
Ben ürünü yeni aldım bugün kurulum yaptım. Bakalım nereye kadar 😀
Güzel günlerde kullanım yapmanızı dileriz. Teşekkürler :)

ZE000297 12 Kat
Kurulum yapamıyorum veri yükleniyor diyor tıklanmıyor
Değerli Kullanıcımız ; Kurulum videoları için https://www.youtube.com/@dreameturkiye/search?query=kurulum%20 linkinden destek alabilirsiniz. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

DT605849 13 Kat
Ne haritalama yapabildik nede güzel bir şekilde süpürme yapabildik anlayamadım aldımıza pişman oldum
Değerli Kullanıcımız ; Sizden daha fazla detay alabilirsek yardımcı olmak isteriz. Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler .

DD052356 14 Kat
Paspaslama yaparken deterjanını almıyor
Değerli Kullanıcımız ; yanaşma noktası ayarlarından ''otomatik deterjan ekleme '' ayarının açık olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz. Daha fazla detay almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

AA500330 15 Kat
Yeni palas sipariş verdim düşüp duruyor pspasın biri ne yapmam lazım yeni pas pas mı almalıyım yoksa o plastiği mi almam lazım
Değerli Kullanıcımız ; Dilerseniz daha detaylı inceleme yapılması adına servis birimine gönderebilir ya da paspas pedi tututucusu talep edebilirsiniz. Bu yönlendirmenin yapılabilmesi ve daha fazla detay almak için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

AA500330 16 Kat
Robotun dilini Türkçe kullanamıyorum nasıl yaparım
Değerli Kullanıcımız ;DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan ( Modelinize göre değişmekle beraber ) "Cihaz Ayarları" menüsünün altında "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan '' ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler

CY769818 17 Kat
Merhaba süpürgemi yeni aldım l10s ultra halıların üstüne çıkınca paspasini kaldırmıyor gibi duruyor halıya temas ediyor bu normal mi ?
Değerli kullanıcımız ; L10s ultra modelinde 7 mm kadar paspas kaldırma bulunur. Halılarınız kalın ise kaldırma boyu yetmediği için değme yapabilir. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

UR975608 18 Kat
Her türlü soruna “resetleme” önermişsiniz. Resetleme, sürekli harita yükleme gerektiren bir uygulama. Çok zaman kaybı. Siz uzaktan bağlanarak sorun olup olmadığını, varsa sorun giderme işlemini neden yapamıyorsunuz?
Biz uzaktan cihaza bağlanıp komut verebiliyoruz bence siz de konyrol edebilirsiniz.
Ne dersiniz
Değerli Kullanıcımız ; Teknik destek adına bir çok işlem yapılmaktadır. Uzaktan destek de sağlanmaktadır. Soruna göre destek olma yollarını iletiyoruz. Size yardımcı olmamızı istediğiniz bir sorun var mıdır ?Teşekkürler

HQ021748 19 Kat
Bende çok ucuza aldığım bir makine vardı. Kıyı köşe heryere gidiyordu. L20 var. Kenarlara yaklaşmıyor.
Değerli Kullanıcımız ; Harita ekranında '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarından açık olup olmadığını kontrol ediniz. Açık ise modlarını değiştirerek kullanım yapmanızı öneririz. Sorun devam ederse bize ulaşınız. Teşekkürler

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön