Oda karışması

36 Yorum

PU325717 10 Kat
Islak zeminlerde mob çalışmasına rağmrn ıslak temizlik yapmoyor. Su haznesi dolu olmasına rağmen.
2025-11-18 18:45:04 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Modele göre değişmekle beraber kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. ( İstasyonsuz cihazlar için ) Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur; ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız servis desteği almanız gerekecektir.Bunun için lütfen Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajı ile bize ulaşınız. Teşekkürler.

RD874763 11 Kat
Tekerlekler yere temas etmiyor uyarısı veriyor. 2 gün oldu alalı... yardım lütfen
2025-11-21 23:49:54 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Halı kenarı, eşik, kablo veya oyuncak gibi engellere sıkışınca tekerlek havada kalmış olabilir.Tekerlekleri elle aşağı-yukarı bastırın.Tekerleklerin yaylı mekanizması vardır.Deneyiniz ; Tekerleğe bastırdığınızda içine doğru giriyor mu?Engellemeden geri çıkıyor mu?Takılma varsa hata verebilir.
Tekerlek ve çevresindeki kılları temizleyiniz.Saç, ip, kıl tekerleğin dönmesini engelliyorsa robot yere bastığını algılamaz.Her iki tekerleğin kenarına bakınız ve biriken kılları çekip temizleyiniz..Alt sensörleri temizleyiniz.Yükseklik sensörü (cliff/edge sensor) kirlenince robot tekerleğin havada olduğunu zannebilir. Kuru bir bezle sensörleri siliniz. Robotu kapatıp yeniden başlatınız.Yazılım güncellemesini kontrol ediniz.
Bu adımlar ile çözülmeyen durumda ise lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

NP004157 12 Kat
Lidar ya da lazer sensör sayesinde duvar arkasındaki boşlukları da algılıyor ona yapacak bir şey yok, mesela ebeveyn banyosunun kapısı bizde hep kapalı ve robotu oraya hiç sokmadık. Ona rağmen kapının arkasındaki ebeveyn banyosu boşluğunu algılıyor ve haritada o alanı kısmi olarak gösteriyor. Kızılötesi algılama gibi bir şey.
SO518440 13 Kat
Haritalamayı tekrardan yaptır düzelir
YX015260 14 Kat
Cihazı yeni aldım (mova s10) kurulumunu yaptım haritalama ya bir türlü başlamıyor uygulamada haritalama yapıyor diyor ama 1saat oldu hareket yok artı şarjı durduğu yerde yarıya indi yardımcı olursanız sevinirim yoksa iade edeceğim
2025-11-25 01:33:08 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

UE652007 15 Kat
Ya ben yeni aldım kaç gündür haritalara yapamadım sadece bir odayı haritalama yapıyor kapı açık olduğu halde diğer yerlere gitmiyor direk istasyona gidiyor pişman oluyorum sanki aldığım için bu ne biçim bisey ya arıyorum dönüş yapan da yok telefon yüzüme kapanıyor bağlanana kadar zaten canım cikiyor
2025-11-27 23:08:20 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Eğer oda çıkışında eşik var ise aşabileceği eşik değilse gitmeden engel algılama yapabilir. Kontrol ediniz. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Daha fazla detay için Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajından bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.

AJ168029 16 Kat
Benim x50 ultra serisi iki gün önce aldım 75 metrekarelik evi tek seferde supuremiyor iki kere pil düşük deyip istasyona geri dönüyor bize satıcı bize 240 m2lik evi tek seferde temizleyebilir dedi
Değerli Kullanıcımız ; Gerekli ayarlar ve durum kontrolünüzü yapmak ve destek olmak isteriz. Oluşan bir arıza durumu var ise buna göre destek sağlanır. Size forum özel mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

WJ177306 17 Kat
L40 ultra AE MODELİNİ ALDIM AMA PASPASLAMA YAPARKEN PAS PASLAMA PEDİ AÇILMIYOR KÖŞELER KALIYOR UYGULAMADAN AKTİF ETTİM AMA YİNE AYNI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
2025-12-15 02:12:39 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Devam eden bir durumda bize ulaşınız. Teşekkürler.

RC032327 18 Kat
L10SPRO şarj istasyonunu bulmak için çok uğraşıyor
2025-12-19 19:00:20 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; haritada bir sapma yaşanmış olabilir. Bu aşamada harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir durum olursa yeniden ulaşınız. Teşekkürler.

DV397645 19 Kat
Süpürgem güzel bir şekilde yani nizami olacak şekilde süpürme yapmıyor.Aynı yerlerde dolanıp duruyor.Görselde de gözüküyor. Bir türlü memnun kalamadım.Ortamda sadece halı ve parke var bir engel de yok neden böyle yapıyor anlamış değilim.  Süpürgeyi alalı çok da olmadı.Yardımcı olursanız sevinirim(DREAME D20 ULTRA)
IMG_1327.png
2025-12-21 19:19:33 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Daha fazla detay için Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajından bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön