🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

63 Yorum

GD044546 10 Kat
L10 süpürgemok tuhaf ses çıkarıyor nereye bildirmem gerek?
Değerli Kullanıcımız ; Lütfen müşteri temsilcilerimiz ile ( Çağrı ya da Whatsapp hattımız ; 0850 762 01 00 ) iletişim kurunuz. Teşekkürler.

KL139158 11 Kat
Robotum 1 odayı haritalandırıyor yuvasına dönüyor başka odaları almıyor
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz üzerinde koruyucu film , sünger , jelatin vb koruyucular bulunmadığından emin olunuz. Aşamadığı engel var mıdır kontrol ediniz. Bu adımlar düzgün olmasına rağmen olmayan durumda ise ; resetleme yapıp yeniden kurulum ile harita yaptırılabilir. Daha fazla destek için bize ulaşınız. Teşekkürler .

UO918303 12 Kat
Merhaba .dreame l10s ultra gen 2 modelini kullaniyorum. Önce supur sonra paspasla modunda kullaniyorum. Süpürme ve paspaslama işlemleri bittikten sonra paspaslari son kez yıkıyor daha sonra paspas kurutma modunda sürekli duruyor 2 saati geçti hala böyle sebebini bilen
Değerli Kullanıcımız ; paspas kurutma ayarlarında 2 - 3 saat olarak ayarlar mevcuttur. Kendinize göre belirleyebilirsiniz. Daha fazla detay öğrenmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

VL215177 13 Kat
Media marketten aldığım l40 ultra ce modeli süpürgenin kutu içerisinden deterjan haznesi çıkmadı nasıl temin edebilirim
Değerli Kullanıcımız ; Yeni çıkan ürünümüz L40 Ultra CE modelinde solüsyon haznesi bulunmamaktadır. Dilerseniz orijinal solüsyonu 1:200 oranında temiz su tankına koyarak da kullanım yapabilirsiniz. 4Lt'lik temiz su tankına 20ml solüsyon eklenmesi yeterli olacaktır.Teşekkürler.

CH361959 14 Kat
Robotumu 2 kere servise yolladım ilgilenmiyorlar arıza hala devam ediyor aldığıma pişmanım,test etmeden birşey yapmadan tekrar yollamışlar.
Değerli Kullanıcımız ; Sizlere destek olabilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

HD182888 15 Kat
Benim pedlerim eskisi gibi yapışmıyor bunun için ne yapmam lazım
Değerli Kullanıcımız ; Müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.Destek sağlanacaktır. Çağrı ve Whatsapp için 0850 762 01 00 numarasından ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

IK709034 16 Kat
Merhaba Sadece süpürme modu nerde bulamiyorum?
Değerli Kullanıcımız ; Modele göre değişmekle beraber '' Özelleştir '' , '' Temizleme Modu '' kısımlarından '' Süpür '' ya da '' Nefes Kesici '' olarak gözükmektedir. Daha fazla detay için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler .

YY810558 17 Kat
Merhaba ürününümün paspas pedlerini değiştirdikten sonra halıları silmeye halıya takıldığında pedleri yerinden çıkarmaya başladı. Neden acaba ?
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz komut hatası yaşıyor olabilir. Bu sebeple resetleme ve yeniden kurulum yapmanızı öneririz. Resetleme adımları şu şekildedir.Dreamehome uygulamasını silip tekrar yükleyiniz. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi için makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir. *Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.Bu adım ile düzelmez ve devam ederse servis ve daha fazla destek için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

DI347544 18 Kat
Merhaba süpürgeyi kullanmaya başlayalım bir hafta oluyor.  şarjı full olduğunda şarjdan çekiyorum sonra bakıyorum ki şarjı kendi kendine bitiyor? Neden böyle oluyor. Sürekli şarjda mı duracak
Değerli Kullanıcımız ; Akıllı Süpürgeler, lion pille çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

YO275231 19 Kat
Merhabalar Dream L40 ultra CE de sıvı solüsyon kullanılıyor mu ?  Robot süpürge de yeri var ama sıvı solüsyon haznesi yok
Değerli Kullanıcımız ; L40 Ultra CE modelinde solüsyon haznesi bulunmamaktadır. Solüsyon kullanımı temiz su haznesine dozaj miktarında konularak kullanılabilir. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön