[PM20] PM20 ile Temiz Hava, Yazın Serinlik Kışın Isıtma Bir Arada!

32 Yorum

My dreame 10 Kat
Ürünü satın almadan bu yorumları görmek güzel
Turan TTM 11 Kat
Bu cihazda yazilimsal bir guncelleme sart . Cooling modunu kapattigimda illaki bir derece yukari ayarliyor kendini , halbuki coolingi kapattigim derecede notr olarak hava ufluyor olabilmeli diye dusunuyorum
Değerli Kullanıcımız; Soğutma modu kapatıldığında, ekrandaki hedef soğutma sıcaklığı yerine gerçek ortam sıcaklığı görüntülenmektedir. Bu sebeple farklı derece görmektesiniz. PM20’nin size hep rahat ve güzel günler yaşatmasını dileriz.Teşekkürler.
Walle 12 Kat
Çok memnunuz
Micana 13 Kat
Merhabalar. Air Purifier PM20 cihazımız son br kaç gündür kendi kendine bekleme moduna alıyor. Bunun sebebi ve çözüm yolu nedir, yardımcı olur musunuz?
Değerli Kullanıcımız;PM20’nin bekleme moduna geçmesinin iki nedeni olabilir:
Zamanlayıcı ayarı: Eğer kullanıcı tarafından bir zamanlayıcı tanımlandıysa, cihaz bu süre sonunda otomatik olarak bekleme moduna geçer. Bu durumda tanımlı zamanlayıcıların kontrol edilmesi gerekir.

Otomatik mod seçimi: Cihaz otomatik modda çalışıyorsa ve ortam koşulu “İyi” seviyesine ulaştığında PM20 bekleme moduna geçer. Cihazın çalışmaya devam etmesini istiyorsanız, farklı bir çalışma modu seçebilirsiniz.
Daha fazla detay istenirse bize ulaşınız. Teşekkürler.
QT682965 14 Kat
Türkçe ses asistanı olsa daha güzel olur
IO600990 15 Kat
Dreame pm20 hava temizleyici aldım
1 hafta oldu
Son 2 gündür başlığı sağa sola dönerken
Gırç gırç gırç ve çıt çıt çıt şeklinde ses çıkararak çalışmaya başladı
Çok rahatsız edici
Değerli Kullanıcımız;Cihazın incelenmesi ve gereken işlemlerin sağlanması adına cihazı servis birimine yönlendirme yapınız. Gereken bilgiler forum özel mesajı ile iletilmiştir. Teşekkürler.
Bu sorun ile alâkalı cevap bekliyorum ama sanırım yönetici tarafından okunmadı
Bertan 16 Kat
Yeni güncelleme ile üzerindeki ekranda artık herhangi bir bilgi göstermiyor. Ekran kapalı. Ayrıca kafasını hareketli moda aldığımda bir noktada takılma yapıyor. Kafası döndüğünde dönme sesinde artış olmaya başladı.
Değerli Kullanıcımız;Cihazın incelenmesi ve gereken işlemlerin sağlanması adına cihazı servis birimine yönlendirme yapınız. Gereken bilgiler forum özel mesajı ile iletilmiştir. Teşekkürler.
Bertan 17 Kat
Ayrıca telefon uygulaması arayüzü güncelleme ile daha verimsiz hale geldi. Dış hava kalitesi göstergesi de uzun süredir bilgi vermiyor
Değerli Kullanıcımız;diğer arıza durumları ile gereken inceleme yapılacaktır. Teşekkürler.
Onur Dream 18 Kat
Bende pm20 modelini aldım yanık kömür is gibi bir koku geliyor temiz bir hava kokusu vermiyor ürünü servise göndermek istemiyorum kutusunuda attım yeni dir diye geçer dedim fakat 5 günden fazla oldu koku devam evet temizliyor havayı fakat bu koku rahatsız edici
Değerli Kullanıcımız;Cihazın ilk kullanımı sırasında bir koku oluşması normaldir.Uzun süren durumda geçmediğinde lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
Nurcan 19 Kat
En yakın zamanda almayı düşünüyorum beklentim çok yüksek umarım pişman olmam 👍🏻

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön