[Diğer Modeller] Önemli Bakım Rehberi: Dreame Robotunuzu En Yüksek Koşulda Tutun

30 Yorum

AykutK 10 Kat
Faydalı, teşekkürler
püskül 11 Kat
Teşekkürler
IF302605 12 Kat
Ayni anda sadece supurge modunda hem parke hem halı uzerinde temizlik yaptiramadim ben bu sevimli alete🥲
Değerli Kullanıcımız ; sorunuzu detaylandırarak sorabilirseniz yardımcı olmak isteriz. Fakat önce halıları temizliyor zemini yapmıyorsa halı ayarlarından '' önce halıları temizle '' aktif olabilir. Kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.

ES243152 13 Kat
Merhaba robot süpürge L10s pro paspas petine su vermiyor pompa sesi geliyor arıza bildirimi yok nasıl bir yol izlemeliyim
Değerli Kullanıcımız ; Cihazın paspaslamayı kuru şekilde yapmasıyla ilgili yaşadığınız durumu anlıyoruz. Modele göre değişmekle beraber kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. ( İstasyonsuz cihazlar için ) Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur; ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz , kir , kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize terkrar ulaşınız. Teşekkürler.

XH641412 14 Kat
Faydalı bilgi
AQ997484 15 Kat
Teşekkürler
AQ997484 16 Kat
Teşekkürler
EH401602 17 Kat
Kendi kurutduğunda aynı sorun yaşancak yani
OQ964446 18 Kat
Paspaslama konusunda anlaşacağıma inanıyorum
IG326553 19 Kat
Çok yararlı ve açıklayıcı teşekkürler

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön