[Dreame Dünyasına İlk Adım] Kutunu Aç, Heyecanını Paylaş: Dreame ile İlk Anın!

47 Yorum

OE936249 10 Kat
Teşekkürler
OE936249 11 Kat
Teşekkürler
HP316901 12 Kat
L40 AE şuan için bizi çok mutlu etti. Umarım hep böyle gider😌
UX106724 13 Kat
Cok kullanisli
Dreamy 14 Kat
Teşekkürler ☺️
WH747113 15 Kat
X40 aldim dün geldi 2.5 saatten fazla dolasti evde sadece 1 odayı süpürdü ve şarjı  bitti. Hayal kırıklığı yaşıyorum suanda
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Daha fazla detay için Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajından bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.

HER HAFTA BU TARZ ETKİNLİKLER BEKLİYORUZ
SS027910 17 Kat
Teşekkürler
KO572986 18 Kat
İki aydır kullanıyorum çok memnunum
semturan 19 Kat
😎 Cok iyi

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön