D9 Max Gen 2 Hakkında Her Şey – Sıkça Sorulan Sorular

46 Yorum

OE936249 10 Kat
Teşekkürler
OE936249 11 Kat
Güzel bilgilendirme
Crawelgs 12 Kat
giriş seviye mi bu
TZ935854 13 Kat
👍 teşekkürler
HD401831 14 Kat
Şarj dolu iken ne kadar alan süpürür
2025-11-28 13:47:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ;Modele göre değişmektedir. D9 Max Gen 2 için ; tek şarjla 224 m²'lik alanı temizler. Gerçek performans ev ortamına ve temizleme moduna göre değişebilir. Daha fazla detay için ulaşınız. Teşekkürler.

IQ392093 15 Kat
Ben çok memnunum elim ayağım resmen♥️
şenbel 16 Kat
Teşekkürler
elvan kaçar 17 Kat
Ben l10s pro gen2 kullanıyorum çok memnunum emiş gücü paspasları aşırı iyi
Temizlik yaparken bir odayı temizleyip diğerine geçmiyor bir odadan diğerine oradan mutfağa tekrar salona diğer oda mutfak vs dolaşıyor bu normal mi yoksa ne yapmalıyım
2025-11-28 22:08:13 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Temizleme sıranızı oluşturmazsanız robot kendi ayarladığı rota ile temizleme yapacaktır. Temizleme sırası , harita ekranınızda bulunan kalem işaretinden temizleme sırası bölümünden yapılmalıdır. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

CV594127 19 Kat
Robot eğik uyarısı neden olur
2025-11-29 01:20:07 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Robot ters çevrildiğinde , bir eğim algıladığındaki gibi durumlarda uyarıyı verebilir.Robotu düz, sert ve sabit bir zeminde yeniden yerleştirin.Alt tekerlekleri ve cihaz altını kontrol edin: kir, saç, iplik gibi yabancı maddeler varsa temizleyin; tekerleklerin serbest dönüp dönmediğini kontrol edin.Cihaz alt sensörlerini (uçurum-sensörü / eğim-sensörü / düşme sensörü gibi) bu sensörlerin lenslerini/kapaklarını tozdan arındırın.Robotu yeniden başlatınız.Yazılım güncellemelerini kontrol ediniz. Devam eden bir hata oluşursa bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön