🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

EC581049 180 Kat
#BenimDreameHikayem Başka marka almaya gittik Tesadüfen denk geldik iyiki almışsın dedirtti
QB410325 181 Kat
Bu gün gün boyu dışardaydım geldiğide dreame x40 ultra kızım evi mis gibi temizlemiş iyi ki varsın dreame ❤️
HB813135 182 Kat
Arkadaşlar merhabalar, dreame L40 ultra modeli aldım. O kadar memnunum ki tarifi yok, yapana, getirene, icat edene, geliştirine sonsuz teşekkür ederim. 2 kedim var, evler pırıl pırıl oldu. Resmen sol kolum oldu, iyi ki varsın Dreame, iyi ki var teknoloji, Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
HB813135 183 Kat
#BenimDreameHikayem

Kurumsal da görev alan aşırı temiz birisiyim, 2 de kedim var. Temizlik artık beni çok yoruyor ve yıpratıyordu...derken Dream L40 ultra aldım, aman Allahim bu ne dedik ev bark pırıl pırıl oldu. Gözümüz gibi bakıyoruz, o da eve barka bakıyor ve bize yardımcı oluyor. Evde 3 kişi idik, şimdi dream ile 4 kişi olduk kendisini seviyoruz, icad edene, geliştirine, getirene, sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, verdiğimiz bütün para kuruşuna kadar helali hoş olsun, bizler mutluyuz Allah ta sizleri mutlu eylesin.. lütfen alın, aldırın ve bu yeni dünyayı hazırlanın.
GE750164 184 Kat
merhaba, süpürgenin alt kısmında su birikiyor ve cihaz uyarı veriyor. temizliyorum bir sonraki paspas temizliginde aynı şey yine oluyor. cihazı yeni aldım. sorun nedir? ne yapmalıyım?
Değerli Kullanıcımız ; Ayarlar konusunda destek sağlamak için sizden bazı detayları öğrenmemiz gerekli. Bunun için size forum mesaji gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler .

GE750164 185 Kat
müşteri hizmetlerine nasıl ulasabilrim? bu sorun canımı cok sıkıyor. cihaxı alalı 1 gün oldu. böyle bir sorun can sıkıcı.
Değerli Kullanıcımız ; Bize 0850 762 0100 numarasından ya da chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşınız.

OK637577 186 Kat
Dreame robot süpürgemi aldım alalı kahveyle olan bağlarım kuvvetlendi. Sabahları kalkıyorum robotumu çalıştırıyorum tak hemen bir kahve, misafirmiş temizlikmiş artık beni ilgilendirmiyor robotum benim her işimi halleder
RH322813 187 Kat
10 numara cihaz çok memlunuz
OW293521 188 Kat
#BenimDreameHikayem
Kendime yaptığım en güzel iyilik temizlik artık çok kolay
OW293521 189 Kat
#BenimDreameHikayem
Kızlar yoldayız kahveye geliyoruz diye arıyorlar , ben hazırlanırken Dream robot süpürgem benim için evi silip süpürüyor. Teşekkür ederim

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön