Doğru Bakım=Uzun Ömür

336 Yorum

SN330311 180 Kat
Guzel urun memnunum
Nine Tailed 181 Kat
Cihaz ömrünü uzatmak için zamanında bakım şart
BI586095 182 Kat
……………..
MM575039 183 Kat
Merhaba
x60 aldım, önce süpür ya da sadece süpürme yaptırmak istiyorum bu ayarları nereden seçebiliyoruz bulamadım
Değerli Kullanıcımız; CleanGenius modu akıllı çalışma prensipli ayardır.Diğer seçimler için Özelleştir kısmından temizleme modu seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
DF086913 184 Kat
Süpürge ve silme işlerini düzgün yapmaz oldu(
Değerli Kullanıcımız; cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır. Bu işlemlerle beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen servis desteği almak için bize ulaşınız.Teşekkürler.
DK695167 185 Kat
Resmen elim ayağım oldu harika bir ürün
MH682309 186 Kat
Her kullanımdan sonra vaktim varsa temizliyorum bir sonrakine hazır oluyor
FA051308 187 Kat
Her temizlikten sonra özellikle silindirini kontrol etmek lasım uzun saçlar dolanıp silindiri parçalıyor
Miami77 188 Kat
Alırken kimse bize manuel bir temizlik yapmamız gerektiğinden bahsetmedi. ayrıca o fırçaları oradan nasıl çıkartacağız bilmiyorum yanlış bir şey yapmaktan da korkarım
PW020131 189 Kat
Ben kurulum yaptim haritalama da tamam ama temizlemyor yatak altlarina giryor ama supurmyor neden acaba nasil yaparım bilmiyorum ki

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön