Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

DL010065 180 Kat
Drame max gen d9.   Makina güzel çalışıyor ama süpürdüğü yerlerde çok dönüyor bu sorunu nasıl çözebilirim
QI484339 181 Kat
Parçası temızleyın dıyor ne yapmam gerekiyor
SO938295 182 Kat
L10s ultra kullanıcısıyım son birkaç haftadır robot tane tuhaf sesler geliyor çalışırken fırçasını çıkardım temizledim yerine taktım bikaç gün normal sonrasında yine aynı ses boğuk ve sanki zorlanıyor gibi
FJ524958 183 Kat
Dream d20 ultra aldım iki gün oldu ve halıya gelince paspasları kaldırmıyor halıyı paspaslıyor temizliği durdurdum paspasları halıda temizledi resmen yardımcı olur musunuz
TO543615 184 Kat
Merhaba bu kapağı açamıyorum neden oluyor bilemedim kırılmadıda ama orda bulunan bastırdığımuz yerler yok
image2770495263512919281.jpg
OE556017 185 Kat
İlk alıp eve geldim zaman cihazı kurdum 2 ay falan çok iydi kendi kendine cihaz sıfırlandı yeniden kurmayı deniyorum ama olumsuz yanıt alıyorum
NB657660 186 Kat
Burda ki şikayetlerin çoğu bendede var... özellikle yapay zekada çalıştığı zaman cihaz sapıtıyor... x50 ultra kullanıcısıyım... resetleme bir halta yaramıyor..  mağlesef arkadaşlar acı ama gerçek... 65 bin tl verip aldığımız cihaz çöp... yazılım beş para etmez... servise göderiyim deseniz resetleyip göderecekler... bu cihazı bu markayı alan herkese geçmiş olsun... birdaha dreame markası evimin kapısından giremez... bu arada evin ortasına boş çöp kovası koyun... inanın bundan daha iyi temizler.
AG701310 187 Kat
Süpürge istasyonu algılamıyor. İstasyona yaklaşıyor, dönüp duruyor. Sonra tekrardan temizliğe başlıylor. Düşük pil uyarısı veriyor istasyona geri girmeden tekrar temizliğe başlıyor. Cihaz daha 3 aylık evde kısa bir elektrik kesintisi oldu bundan sonra böyle bir sorun oldu. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?
BG898437 188 Kat
L20 ultra kullanıyorum kesinlikle almayın. 3 ay sorunsuz sonrasında pişmanlık.kafa gitti makinede  kafasına göre takılıyor.yeniden haritalandırma yapmıyor.servisin söylediği şekilde resetledim. Yeniden yükledim haritalandırma yap dedim. Yapmadı Aynı haritayı çıkardı. Pişmanlık pişmanlık pişmanlık
QI323205 189 Kat
Ürünü yeni aldım uygulamayı yükledim ve kurulumunu yaptım.  İlk derin temizliğe başla komutunu verdikten sonra normal konumlama yaparken şarj istasyonu ile kavga ediyor resmen. Sürekli cihazın tekerlekleri yere temas etmiyor yükseklik sensörlerini silin diye hata veriyor. Bir türlü kullanmaya başlayamadım. Resmen nefret ettim cihazdan. Mediamarktan aldım dün ve ürünü iade etmek istiyorum

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön