🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

CY531724 170 Kat
Bu yaşıma kadar böyle güzel bir ürün görmedim Katya benim dağ kolum mukkemel bir urun
Kerim 171 Kat
maalesef her şey çok kolay oluyor çok güzel paspaslıyor çok güzel süpürüyor tamam eyvallah böyle şeyler demeyi isterdim ancak. çeşitli bağlantı sorunlarıyla bomboş alanda yapılan zikzaklarla boğuşuyoruz. dümdüz alanda etrafında dönüp duruyor yapmadığım kalmadı. en son güncelleme yaptım ondan sonra olduğunu düşünüyorum. sensörleri sildim yine düzelmedi. daha bir sene olmadı acaba sensör mü bozuldu. haritalarımı inceleyin görürsünüz acayip şekiller çiziyor. ne yapmam gerekiyor uzaktan bağlanıp bir şekilde çözünüz. hatta güncellemeden önce iki telefonla da bağlanabiliyordum artık ikinci Ağa bağlanmıyor 2 telefona bağlanmıyor artık çevrimdışı diyor. yani birinin telefonu sürekli evde durmak zorunda. başka hiçbir Ağa bağlanmıyor
Değerli Kullanıcımız ; Uzaktan destek adına size gereken mesajı gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Bağlantı uygulamanın yüklü olduğu telefondan olmamaktadır. Ancak modem ya da ikinci bir telefondan kişisel bağlantı noktası açarak kullanılabilir. Dahaz fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

DY445011 172 Kat
Gayet güzel temizlik yapıyor etraftaki malzemeleri es geçiyor kabloların üstünden ve eşiklerden rahatlıkla geçiyor paspas özelliğinden de sarj dockundanda gayet mennun bir şekilde kullanıyorum.
LZ403601 173 Kat
3 çocuklu anne olarak iyiki aldım dediğim ürünlerden biri tam bir  fiyat performans ürünü..... Tavsiye ederim
CD491486 174 Kat
Ben çalışan biriyim ve tam karşımıza yeni başlayan inşaatlar yüzünden toz ile başım dertteydi ta ki Dreame L20 ultra ile tanışana kadar. Evimde tozun zerresi kalmıyor bir de viledası var ki parkelerim parlıyor resmen. Eve gelmeden önce açıyorum tertemiz eve geliyorum. Hayatımı kurtardın , iyi ki varsın canım süpürgem
WK330919 175 Kat
Merhaba neden 2. Kez temızleme yapıyor anlamadım birinciyi bitirdi otomotık ikinci basladı
Değerli Kullanıcımız ; Modele göre değişmekle beraber derin temizlik , ikincil temizlik ve döngü durumları açık olabilir. Bu durumda iki kere temizlik yapmaktadır. Ayarları kontrol etmenizi rica ederiz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

OA809925 176 Kat
#BenimDreamHikayem
Ben ileri derece eEngelli bir bireyim.Dream L10 ultra heat pro almadan önce.evim toz içindeydi. Birilerinin gelip temizlik yapmasını beklerdim. Yaptıkları temizlik de. temizlik olsa. para verirdim ama.hakkını vermezlerdi. Şimdi ise. hiç kimseye. ihtiyacım olmadan istediğim odayı istediğim şekilde özgürce Dream L10s'e temizletiyorum. çünkü o işini çok biliyor. Memnuniyetim zirvede
EJ918784 177 Kat
Dream sen çok harika bir şeysin günlük mutfak kırıntıları 2 günde birde diğer yerleri hiç usenmeden temizlersin ışın bitincede salına salına yerini bulursun teşekkürler bu yaşta çok iyi geldi herkese tavsiye ederim mutlaka alın eve kadın alıp temizlik parasi 3 seferlik parayla alırsınız mutlaka alın teşekkürler Dream
NX451999 178 Kat
Fiyatına göre Mükemmel özellikleri olan bir makine paspasın yana dogru açılması halıları önce süpürme özelliği dışarıdaken evi temizlete bilme yoğun paspaslama rutin temizlik hangisinden bahsedeyim ki çok iyi tasarlanmış 😍👏
image8428898535460701781.jpg
WH160276 179 Kat
Dream servis hizmeti çok kötü olduğu için asla tavsiye edemiyorum robotum arızalandi ve ortalama 65 gündür serviste kaldıktan sonra cihazım yapılmadan tarafıma gönderildi kimseye böyle bir ürünü tavsiye edemem. Bakım ve servis tam anlamıyla çok kötü
Değerli Kullanıcımız ; yaşadığınız memnuniyetsizlikten ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Amacımız her zaman sizleri memnun etmek ve destek olmak. Gerekli kontrolleri sağlamak ve yardımcı olabilmek için size forum mesajı gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön