🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

333 Yorum

OQ191496 170 Kat
Robot süpürgem otomatik olarak toz haznesini boşaltmıyor
Değerli Kullanıcımız;Toz toplamanın hata vermesi durumunda aşağıda izlenmesi gereken bazı adımlar bulunur.Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın .Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.Toz torbasını çıkarıp kontrol edin.Dolmuşsa değiştirin.Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin.Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın).Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.
Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın.Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır.Düzelmeyen durumda yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
Hiçoyaman 171 Kat
L20 ultra için filtre ve yedek parça istiyorum nerden alabilirim
Değerli Kullanıcımız;stoklar yakın zamanda güncellenecektir.Gelince bildir işaretleyebilirsiniz. Dilerseniz servis biriminden de temin sağlanabilir. Bunun için bilgileriniz gerekir. Bize ulaşınız. Teşekkürler.
PU893486 172 Kat
Dreame L10 s pro gen 2 nin seti uzun zamandır tükendi olarak gözüküyor ne zaman stok yenilir acaba
Değerli Kullanıcımız;stoklar yakın zamanda güncellenecektir.Gelince bildir işaretleyebilirsiniz. Dilerseniz servis biriminden de temin sağlanabilir. Bunun için bilgileriniz gerekir. Bize ulaşınız. Teşekkürler.
WF737848 173 Kat
Yedek parçalara indirim bekliyoruz
NX778092 174 Kat
Merhaba benim robot üzerinde model RL53L yazıyor orijinal filtre ve aksesuarlar nerden temin edicem Trendyol bana D10s sizin ürün dedi bana ürün önerdi emin olamadım
Değerli Kullanıcımız;Yedek parçalarımıza https://dreametech.com.tr/collections/accessories üzerinden ulaşabilirsiniz. Stoğu bulunmayan ürün için '' Gelince Bildir'' işaretleyebilir ya da servis biriminden talep için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
NB213142 175 Kat
L10S ultra gen2 için bakıyorum yok
Sabiha 176 Kat
Çok güzel teşekkür ederim
AD756860 177 Kat
Şarjı tamamen dolduktan sonra, fişten çekince ,hiç çalıştırmadan kendi kendine şarjı bitiyor ,normal mi?
Değerli Kullanıcımız;Akıllı Süpürgeler, Lityum-iyon (Li-ion) pil ile çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Sürekli uzaktan çalıştırmaya hazır halde beklediklerinden kullanım olmasada azalma yaşayacaktır.Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
HD401831 178 Kat
Solüsyonu nereden alabilirim
Serkan 179 Kat
Stoklarınız hep boş.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön