🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

XO405563 160 Kat
Dreme toz toplama  hazneli tavsiye ederim
HS932018 161 Kat
Haritayı güncelledim eski haritaya dönmek istiyorum napabilirim?
Değerli Kullanıcımız ; Eğer cihazınız bu özelliğe sahipse ve kaydettiyseniz harita yönetimi ayarında harita onar ayarı çıkmalıdır. Fakat harita sapma yaşadı ise o sebepten silindi ya da sildiyseniz yeniden haritalama yapmanız daha yararlı olacaktır. Daha fazla detay için bize ulaşınız.Teşekkürler.

HQ647081 162 Kat
Merhaba !dreame hayatimizi kolaylaştirdiğin için teşekkurler.kafamiz rahat hallediyor kereta işimizi...
Gerçekten başta nasıl olur diyodum,Anneciğimin duasını alma sırası bende....😂😂😂
Genel takıntılarından vazgeçerse bence dreame bu işi biliyor....teşekkürler dreame... 🖐🖐😘
FR351563 163 Kat
Harika bekladigim de iyi
BN375410 164 Kat
Valla öyle bir kolaylık olduki bana elim ayağım oldu resmen mükemmel ötesi birşey daha önce almalıymışım benim için ismi aşkito iyiki o süpürüp siliyor ben diğer işlerimi hallediyorum önceden nasıl yetiştiriyormuşum bu işleri bilmiyorum
BN375410 165 Kat
Öncesinde bir hayatım yokmuş daha ne diyebilirim ki benim için ismi aşkito ve iyiki var
🫧PURLİN🫧 166 Kat
Merhaba kızım Berenle tanıştırayım sizi. Robotumuz dreame her zamanki  görevlerini sorunsuz yerine getiren harika bir yardımcı. Bir diğer ekstra görevide kızımın oyun arkadaşı olması sesini hangi odadan duyarsa duysun o an elinde ne varsa bırakıp emekleyerek oyun arkadaşına gider  ve onu uzaktan izler sanırım biraz çekingeniz yanına yaklaşmaya (ama şuanlık😅) Bizde fark ettikki Beren robot çalıştıgında sakin ve usluca oturup izliyor madem  öyle bizde o uyanıkken ve sıkıldığında çalıştıralım  dedik ve işe yaradı Berene harika bir oyun arkadaşı oldu. Ee tabi Bize de kısa bir mola vakti doğuyor.Dreame gerçekten çok kullanışlı en azından bizim için öyle😄 #BenimDreameHikayem
0a3b6f2a-f466-49cc-b7a4-d9fd92e31aac.jpeg
DE006472 167 Kat
Bel fıtığı ameliyatı kurtuldum
JS588694 168 Kat
Bugünde dreame şükranla kapattık .bu sıcak havalarda benim yerime ebi supurdugun için teşekkürler  dreame
Triendly 169 Kat
X40 ultra ile evim tertemiz ve zamanım bana kalıyor.
İyi ki bu süpürgeyi tercih etmişim

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön