🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

EJ918784 150 Kat
Gerçekten önceden temizlik yapacagimda çok huzursuz olurdum nasıl yapacağım diye fakat hayatıma Dream girdiğinden beri hiç düşünmüyorum telefondan çalıştırıp o temizlik yaparken bende çarşı pazar işlerimi görüyorum çok şükür teşekkürler Dream en büyük yardimcin oldun
JS588694 151 Kat
Dreame  benim hayatıma girmeden 3 supurge paspas temizlik mendiller buhali temizlik makinesiyle günüm bitiyordu.kendime bir iyilik yapıp  dream aldim ve hayatım güzelleşti iyiki varsin dreme
WU357459 152 Kat
Benimde elim aşağım olmuş bel boyun fıtığı vardı bide elimde tetik parmak rahatzım var  hayatıma girdiği için çok memnum şimdi rahatladım çok şükür
NA420395 153 Kat
Benim robot süpürge silmeyi kuru yapıyor su almıyor
Değerli Kullanıcımız ; Sizden daha fazla detay öğrenip yardımcı olmak isteriz. Bunun için size forum mesajı gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

HD788629 154 Kat
Dreame x40 ultra satın aldım.Cok memnunum gerek ürünün kalitesi olsun gerekse temizlik konusunda hayatımızı kolaylaştırdı bildiğin evin gelin hanımı gibi
GF862045 155 Kat
Mükemmel bir alet 👍
TP135879 156 Kat
Kayınvalidem geldi, evi görünce sordu:
“Kızım, bu kadar temizliği nasıl yapıyorsun?”
Cevap basit:
“Kocam gibi sessiz, çocuk gibi hareketli, ben demeden iş yapan biri var artık…”
(Kendisi Dreame oluyor 😂)
FL192515 157 Kat
Dreame Robot Süpürge ile Tanışma Hikâyem: Evin Yeni Üyesi

Ev işlerine yetişmekte zorlandığım bir dönemde, araştırmalarım sonucunda Dreame robot süpürge ile tanıştım. Açıkçası ilk başta beklentim çok yüksek değildi, ama cihazı kullanmaya başladıktan sonra fikrim tamamen değişti.

Kurulumu oldukça kolaydı. Kutudan çıkarır çıkarmaz birkaç basit adımla Wi-Fi bağlantısını sağladım ve uygulama üzerinden kontrol etmeye başladım. Haritalama özelliği mükemmel çalışıyor; evin her köşesini tanıyor ve en verimli temizlik rotasını kendi belirliyor.

Çekim gücü şaşırtıcı derecede iyi. Halılar, parke, seramik… Hangi yüzey olursa olsun oldukça başarılı. Üstelik mobilyalara çarpmadan dikkatlice etrafını dolaşıyor. Evde kedi tüyü sorunumuz vardı, ama artık tüyler gözle görülür şekilde azaldı.

Mop özelliği de büyük bir artı. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zemini silmesi, benim ekstra uğraşmamı ortadan kaldırdı. Sessiz çalıştığı için gece bile çalıştırabiliyorum.

Şu an için haftada birkaç kez manuel süpürgeye ihtiyaç duymadan tüm evi temiz tutabiliyorum. Zaman kazandırması, temizlik kalitesi ve teknolojik özellikleriyle Dreame, gerçekten hayatımı kolaylaştıran bir yatırım oldu.

Eğer siz de günlük temizlik yükünüzü azaltmak istiyorsanız, Dreame’yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.#BenimDreameHikayem

image6170057965811868925.jpg
WX416378 158 Kat
Cok memnunum  işimi cok rahatlattı hem calısıyorum hem hasta anneme bakıyorum birde kedim var öncede dreame f 9 kullanıyordum ondan da memnunum ama bu harika oradan güzel temizliyor bana iş kalmıyor teşekkürler derame
TV143606 159 Kat
Dream D10S geçen sene 20 günlük izinde bence en mantıklı iş yapıp seni aldım. İyi ki 🤭 sen kırtarıcım şimdi 20 günlük bir izin daha ama rahatım bana bir telefon kadar yakın artık😁😁

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön