Detaylı temizlik yapmıyor

316 Yorum

DS889877 150 Kat
L20 ULTRA icin filtre satişi yok
Başka hangi model ile uyumlu acaba L20 ultra filtresi
Değerli Kullanıcımız ; Stokta bulunmayan ürünlerde; cihaz çalışmasını engelleyen durumda ise ya da beklemek istemiyorsanız servis biriminden temin edilmesi sağlanabilir. Bunun için müşteri hizmetlerimizden talep açılması gerekmektedir. Bunun için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

DB428952 151 Kat
Uygulamada hiçbir problem göstermediği halde istasyon sürekli kırmızı yaniyor. Bunu nasil çözebiliriz. Cihazim l10s pro ultra heat.
WM356233 152 Kat
D10 Gen 2 plus robotun konuştugu sesi degişti hiç hoşlanmıyorum eski sesini istiyorum
HQ021748 153 Kat
L20 yazılımı çok kötü. Temiz süpürmüyor. Kenarlar yanaşamıyor. Kesinlikle yazılım güncelllemesi lazım. Daha önce yeedi marka basit bir süpürgem vardı. İnanın onun kadar temiz süpüremiyor.
TY447004 154 Kat
Merhaba süpürge lazer mesafe sensörüne bir şeyler sıkışmış olabilir diyor ne yapmalıyız acil
IC565284 155 Kat
Merhaba ben ürünü 2 haftadır kullanıyorum.Max güçte çalıştırmama rağmen halı kenarlarıni süpürmüyor ve halıları tam temizleyemiyor ne yapmam lazım iade etmek istiyorum.
Benimde haritalamada kayıtlı olan odamı asla temizlemiyor. Oda olarak seçiyorum, bölge olarak seçiyorum, genel temizlik yaptırıyorum ama mutfağıma giriş yapmıyor. Haritalamada var. Daha önce süpürüyordu. Ne yapmam yardımcı olur musunuz?
CS928468 157 Kat
Dream l10 pro cihazım var daha yeni işkgün paspasları ıslattı ikinci defe kullandigimda paspasların Islanmadığını gördüm ve kesinlikle paspasları resetledim tekrardan kurdum ve hala hala ve ikinci kullanış sebebi nedir acaba?
Merez 158 Kat
Dreame x50 aldım 3 ay oldu önceleri çok güzel süpürüp diliyordu. Daha sonra hiç süpürmemeye başladı.. defalarca resetledim ama sonuç nafile... Müşteri hizmetleri servise göndermemi istedi .. ve 3 aylık cihazı servise gönderdim... Cihaza hiç bir şey yapılmadan tarafıma iade edildi.. açıklama faturasında seri no yazıyormuş fatura orijinal değilmiş ... Hepsi buradadan aldım ve faturası ve arıza kaydını anlatan herşeyi yazılı dilekçenin ekinde orjinal kutusunda göndermeme rağmen Ne bir telefon açmak ne de bir mail atmak yok .. ürünlerinizin arkasında böyle mi duruyor dreame... Yazık dünya kadar para öde paranla rezil olmak böyle bişey miş
MY308250 159 Kat
Paspas su birakmiyor

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön