[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

ZK967857 150 Kat
Ürünümü tatile gittiğimde fişten cekmelimiyim?
2025-12-31 21:24:52 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Diğer beyaz eşya kullanımı gibi çekmenize gereke yoktur. Fakat uzun süreli çalıştırmama durumunda dilerseniz tedbir amaçlı hem cihazı kapatıp hem de istasyon fişini çekebilirsiniz. Bildirmek isteriz ki 3 aylık periyotlarda kullanılmasa dahi şarj edilmesi pil ömrü açısından önemlidir. Teşekkürler.
DS438667 151 Kat
6 yıllık robotum her şeyin altına girerken yeni Dreame robotum hiç bir şeyin altına girmiyor. Halıların kenarlarını beğen görüyor ki astım olduğum için tüysü 1cm olan halılar. Buzdolabının ayağını engel olarak görüyor(ne alaka anlayamadık).
Değerli Kullanıcımız ; Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir .Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca ,; modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Ayrıca modelinizde bulunuyorsa '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarını kapatarak evinize uygunluğunu kontrol edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
SB683765 152 Kat
Faydalı bir bilgi teşekkürler
DT692583 153 Kat
Süperrsin dreame
JT955909 154 Kat
Harikalar
XF967320 155 Kat
Güzel soru
HH247970 156 Kat
Cihaz mobilya'nın altına giremiyor
HH247970 157 Kat
X50 modelinde çözmüşler ama x40'da çözülmemiş fakat ayaklar değiştirilebilir daha yüksek ayak satın alın çok pahalı bir çözüm değil
HH247970 158 Kat
Güzel soru demişsin de sorunun güzelliği bir şey ifade etmiyor önemli olan çözüm bulmak
ayaz06 159 Kat
Ayaklar kısa geldi maalesef.Simdi tüm bazaları boşaltıp yeni ayak takmak(

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön