🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

GY383130 140 Kat
Harika ikide almışım aldığımdan beri artık yerleri  elimse silmeyi unutum
RH072798 141 Kat
Yazılımı acil güncellemeniz gerekiyor. Robot olduğu yerde dönüp duyuyor
Değerli Kullanıcımız ; Güncellemeler daha çok ayarlar konusunda yenilenmektedir. Farklı bir durum yaşanmış olabilir. Cihaz ya da uygulama ile ilgili size daha fazla destek olmak isteriz. Bunun için size forum mesaji gönderdik . Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

TU125700 142 Kat
Merhaba Dreame bizim ilk robot süpürgemiz va gayet memlunuz temizliğin yarısını yapıyor bize sadece toz almak kalıyor diğer süpürgeler gibi harita hatası vermiyor istediğim yeri istediğim şekilde süpürüyor teşekkürler Dreame AİLESİ
AM308320 143 Kat
Benim robotumun bı ismi var katya ☺️
Benim kızım evimizi benden daha iyi biliyor ve benim ulasamadigim heryere bazen içinden bazen dışından söylene soylene yapıyor ama olsun iyiki var ❤️🤗
TP366760 144 Kat
Şuan için denemeye devam ediyoruz. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadık. Tecrübe ettikçe paylaşım yapacağım
HP197023 145 Kat
Süper temizlik yapıyor  l20
ZNY150823 146 Kat
Böyle etkinlikler hep olmalı
UZ506676 147 Kat
Evet çok rahat çok kullanışlı
Kenan 148 Kat
Aksesuar x40 ultra için bir kampanya çalışması mevcut mu yakında tüm ekipmanlar artı yedek batarya gibi
Değerli Kullanıcımız ; X40 için şu an bir kampanya mevcut değildir. Sosyal medya , web site , uygulama ya da forum hesaplarımızdan bu gibi kampanyalar duyurulmaktadır. Aksesuar satışları şu an için ; paspas pedi , solüsyon , yan fırça , ana fırça vb şekilde mevcuttur. https://dreametech.com.tr/collections/accessories link üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Teşekkürler.

Hamarat 149 Kat
Bir gün yine robotumuzu çalıştırdım oda temizliğine başladı ve bitirdi.O ara iskeleye dönmesi gerekirken sağa sola gitmeye başladı bende bu duruma şaşırdım bizim robot kafayı yedi galiba derken iskeleye doğru yöneldi fakat bir türlü iskeleyi bulamıyordu o anda iskelenin eşim tarafımdan fişinin çekilmiş olduğunu farkettim . İskeleye elektirik verince herşey yoluna girdi.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön