Doğru Bakım=Uzun Ömür

269 Yorum

NS367205 140 Kat
Merhaba benim robot süpürgem istasyondan çıkıp duruyor ilerlemiyor ve birde şarjı 100 iken 50 şarja düşüyor yardımcı olurmusunuz
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir durum olursa resetleme ve yeniden kurulum önerilmektedir. Daha fazla bilgi için bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
Sevil 141 Kat
Ben her gün calistiriyorum
XC101330 142 Kat
ben l40 ultra ae serısını aldım .dün ilk defa çalıştırdım harıtalamayımı ıyı yapmadı bilemedim ama halının uzerınde hala ip  küçük kırıntıları çekmedi aldığı küçük kırıntıyı sadece az ileri taşıdı.ayarlar konusunda max ve 2 defa döngüye bastığımda bu sonuç çıktı. acaba atladgım bir şeymi var fırça ile ilgisi varmı.yoksa robotun arızalı oldgugunu ayıplı mal oldgunu dusunmeye başlıyacağım.desteğinizi rica ediyorum
Değerli Kullanıcımız; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
PP064418 143 Kat
Haritalandırmayı beceremedim oda ismide yapamadım süpürdüğü yeri tekrar süpürdü yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız; Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Oda ayarlamaları ise uygulama içi ayarlar modele göre değişkenlik göstermekle beraber harita ekranında sağ tarafta kalem işaretinden ya da alt sol taraftaki Harita yönetimi ya da harita yazan kısımdan yapılır. Ayar içine girdiğinizde '' Oda Bölümleme '' adını değiştirmek istediğiniz oda üstüne tıklayıp adını değiştirmek diyebilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
IF627205 144 Kat
Merhaba ana fırça girişim kırıldı benim de nerden temin edilebilir
Değerli Kullanıcımız; Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories
Stoğu tükenmiş bir ürün ise yakın zamanda güncelleme yapılacaktır. Satışı olan bir ürün değilse servis birimi destek sağlamaktadır. İletişim bilgileriniz ve ürün bilgileri gereklidir. Bunun için lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
FAHRİYE 🐣 145 Kat
İyi ki almisimmm
Beyazgolge 146 Kat
Her hafta bakım ve temizliğini yapıyorum. Ana fırça yan fırça sensörler. Toz haznesi ve ana toz torbası. Paspas yıkama alanı dahil. Filtrelerinide hava ile temizliyorum. Bakımlı ve yemi olması önemli. Tüm bunları yapmam 10 dakika mı alıyor sadece.
Değerli Kullanıcımız; Robotlar otomatik hizmet vermek ve sizlere konfor sunmak için üretilmiştir. Fakat en iyi performans için onun da bakıma ihtiyacı vardır. Gösterdiğiniz hassasiyet ve önem için teşekkür ederiz :)
VY737805 147 Kat
İyi günler benim sürekli fırçayı temizle sinyali geliyor değiştirmeme rağmen bir türlü düzelmedi ne yapabilirim süpürgem biraz çalıştıktan sonra tekrar sinyal geliyor yardımcı olursanız sevinirim
Değerli Kullanıcımız; takılan parçanın orjinal ürün olup olmadığını kontrol ediniz. Yerine tam takıldığından ya da modelinizle uyumlu olup olmadığından emin olunuz.Devam eden durumda aksesuar kullanımından sıfırlama, yine devam ederse de resetleme ve yeniden kurulum yapınız. Arızanın giderilmemesi durumunda servis birimine yönlendirme için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Burcu 148 Kat
Ben hafta 1 mutlaka temizliyorym makinami cunku hergun evi supuruyorum
GA837846 149 Kat
Merhaba dream x50 supurgemiz haritada konumda mesela silme modunda hali disindaki yerleri görüp silmiyor bir de yeni yakin zamanda sadece süpürme modundayken su damlatmaya basladi. Ne yapabilirim?
Değerli Kullanıcımız; uygulama içi ayarların kontrolü ve diğer uzaktan inceleme için bilgileriniz gereklidir. Lütfen forum özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön