🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

333 Yorum

JK947236 140 Kat
Merhaba d 20 çöp istasyansuz model  Max emiş gücüyle X2 supurtme işlemi yaptım.ama bütün evi supurmeye şarj yetmedi ve jarz olmak için istasyona döndü ve yüzde 40 la tekrar başlattım gene bitiremedi temizliği 285 dakika uzun çalışmasına  rağmen bu kesinti normalmi aceba toplam da 100 metre kare ev için
Değerli Kullanıcımız;verilen çalışma süresi laboratuvar ortamında standart mod için verilen süredir. Ev ortamındaki halı,engeller , konum bulma süresi ve eklenen temizleme modu ile yeniden şarja dönmesi normaldir. Maksimum mod ve diğer döngü ayarları ekstra pil harcamaktadır. Buna göre normaldir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
RZ156860 141 Kat
Yararlı bilgi
elvan kaçar 142 Kat
Hhhhhhhhhhhhhhhh
katya 143 Kat
Robott supurge parcalari orjinal gibi oluyormu
UZ301440 144 Kat
L10 ultra ce modeli Merhaba oda ekle kısmı nereden yapılıyor
Değerli Kullanıcımız;yeni haritalama içindeyse ilk temizlik döngülerinde algılamadığı yerleri algılama yapar. Sadece temizlik başlatılması yeterlidir. Fakat bir kaç temizlikten sonra haritanın düzgün olmadığını düşünüyorsanız sapma yaşamış olabilir ve yeniden harita yapılması daha sağlıklı olacaktır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
GI599974 145 Kat
Merhaba L40 Ultra CE için temizlik solüsyonu temiz su tankına mı konulmalı?
Değerli Kullanıcımız;Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Ya da servis biriminden talep açılarak hazne satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.
Eğer satın alım yapmak isterseniz bilgilerinizi yazabilirseniz ; talebiniz oluşturulacaktır.Bize ; Ad Soyad - Telefon - Mail - Adres Bilgisi - Cihaz Seri No - Model Bilgisini forum özel mesajı ya da müşteri hizmetlerimiz ile  iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler.
WJ117878 146 Kat
L10s pro ultra heat temizlik solüsyonu piyasada yok iade etmek istiyorum
Değerli Kullanıcımız ; Satışı bulunan solüsyonu https://dreametech.com.tr/products/dreame-clean-solution-1000ml linkinden satın alabilirsiniz. Teşekkürler.
QM479320 147 Kat
L40 yedek parçalarını bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Değerli Kullancımız ;Yedek parçalar web sitemiz üzerinden satılmaktadır.
https://dreametech.com.tr/pages/accessories bu link üzerinden modelinize ait yedek parça ve aksesuar temin edebilirsiniz.Eğer aradığınız modele uygun yedek parça stoğu bulunmuyor ise servisimize talep açabiliriz. Bunun için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
CV586626 148 Kat
Fiyat nedir
BJ181253 149 Kat
X40 ultra için saç tüğ parçalayan fırça fiyatınız nedir?
Değerli Kullanıcımız;Şu an stoğu bulunmayan bir yedek parçadır.Servis birimine talebinizi açarak fiyat iletilmesi sağlanabilir. Bunun için bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön