[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

VM761679 140 Kat
Merhaba x40 cihazim var şu ana kadar gayet kendinden bekleneni veriyor ancak daha iyi rota belirlemesi için bir oneriniz var mı ? Mesela bı odaya gidicek alakasız bı yere gidip sonra o odaya gidiyor. Ve ilk zamanlara göre daha yavaş hareket ediyor gibi . Sanki hafızası dolmuş işlem yaparken gereğinden fazla zaman harcıyor gibi. Hafızasını doldurmamak ve iş yükünü azaltmak için engel ve evcil hayvan fotolarını çekmesini kaldırdım ama buna ilave tlf lardaki gibi hafıza temizleme veya buna benzer bı işlem yapabilir miyiz haritayı silmeden ?
2025-12-30 15:08:41 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , perde ve kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Temizleme sırası ise ; harita ekranında kalem iaşretinden yapılmaktadır. Uygulama içinde Ben kısmında sağ üst köşedeki ayarlar içinde önbellek temizleme ayarı bulunur. Buradan da temizleme yapabilirsiniz. Komut hatası yaşamada harita yenileme yapılması yararlı olabilir. Daha detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
DI276672 141 Kat
Benimki D10 modeli ilk çıkanlardan keşke eskiyi verip yeniyi almak için büyük kampanyalar yapsalar
ZX739195 142 Kat
Bana da bundan lazım
EW409797 143 Kat
Faydalı bir bilgi olmuş
JC345308 144 Kat
Yararlı bilgi
DF723434 145 Kat
Mükemmel 👍👍
Batu 146 Kat
Kardeşim madem böyle bişey vardı neden diğer modellerede yapmadınız ufak ufak gösterip yenisini aldırtıyosunuz
elvan kaçar 147 Kat
Xxxxxxxxx.
elvan kaçar 148 Kat
X..........
elvan kaçar 149 Kat
X.........

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön