[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: Akıllı Engel Aşma

264 Yorum

WU538883 140 Kat
Mükemmel🙏
WU538883 141 Kat
Çok güzel
ID647634 142 Kat
Bende eşime hediye olsun ve yükü hafiflesin diye L50 ultra aldım  zaman zaman eşyalara mobilyalara çarpiyor bazende kafası karışıyor gibi oluyor bütün ayarları tam bir şekilde 100 defa kontrol ederek yapmama rağmen ara ara mobilya krom metal ayaklara bodozlama dalıyor bu herkezin basina mi geliyor sadece benim mi? lütfen destek
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
ID647634 143 Kat
Daha alalı 5 gün olmasına rağmen böyle
GT985388 144 Kat
Güzel özellik
UK055878 145 Kat
salonda döner koltukların ayağına takılıyor orada duruyor nasıl yapacağız
Değerli Kullanıcımız, daha detaylı belirtebilirseniz, harita ve temizlik geçmişi ekranınızı iletebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.
UK055878 146 Kat
Yükseltici Ayarları nerede bulamıyorum
Değerli Kullanıcımız, her modelde bulunmamaktadır. Modelinizi iletebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.
WL642286 147 Kat
Harika süper ötesi
EP571900 148 Kat
X40 ultrada bu özellik var mi
Değerli Kullanıcımız, X40 modelinde bulunmamaktadır. X50 / L50 / X50s / L50s gibi modeller için geçerlidir. Bağlantı açıklamasından kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.
Aliş 149 Kat
Cihaz kısmında bulamadım bu sekmeyi
Değerli Kullanıcımız, her modelde bulunmamaktadır. Modelinizi iletebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön