🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

TG653958 130 Kat
İlk gün sadece deneyeyim dedim… Şimdi onsuz hayatı düşünemiyorum 🤍
Dreame robot süpürgem evi benden iyi tanıdı resmen!
Sessizce gelip geçiyor, geride sadece temizlik bırakıyor 🧼
Bir teknolojiye bu kadar bağlanacağım aklıma gelmezdi ama…
Mutluluğun sesi: vınn vınnn 🤖✨
TG653958 131 Kat
Dreame robot süpürge evime girdiğinden beri, temizlik derdim sanki evden çıktı.
Ben kahvemi yudumlarken o sessizce işini yapıyor.
Ona bakarken bazen ‘Keşke insanlar da bu kadar düşünceli ve düzenli olsa’ diyorum 😄
Hiç şikâyet etmeden çalışıyor, hiçbir köşeyi atlamıyor, üstelik bir daha ne zaman çalışacağını da benden iyi biliyor.
Küçücük bir şey ama evi resmen ferahlatıyor…
Şu an biri gelip “Hayatını kolaylaştıran bir şey söyle” dese, hiç düşünmeden ‘Dreame’ derim.
Eğer hâlâ bir robot süpürgeniz yoksa, siz temizlikle uğraşırken ben keyif yapıyor olacağım 🫶✨
TG653958 132 Kat
Bugün oturmuş çayımı içerken evin içinde hafif bir vınlama sesi duydum…
Dreame robot süpürgem yine kendi kendine işe koyulmuş 🙈
Ne toz bırakıyor, ne kırıntı…
Ben hiçbir şey yapmadan ev tertemiz oluyor.
Bu nasıl bir huzur, nasıl bir rahatlık anlatamam.
Bazen kendimi ‘keşke daha önce alsaydım’ diye düşünürken yakalıyorum.
Her geçen gün ona biraz daha hayran oluyorum.
Sadece temizlik değil, resmen zaman kazandırıyor, yük alıyor…
Kısacası: evin en çalışkan bireyi o şu an.
Ve evet, mutluyum. Temizlik beni değil, ben onu izliyorum artık 🧹🤍✨
TG653958 133 Kat
Bugün çocuklarla ve eşimle annemdeydim. Evde kimse yoktu…
Sabah çıkarken Dreame robot süpürgeyi çalıştırdım, açıkçası eve döndüğümde nasıl bir manzarayla karşılaşırım diye hiç düşünmedim.
Akşam kapıyı açtığımda evin o mis gibi havasını, pırıl pırıl parlayan yerleri görünce bir an durup içimden ‘İyi ki almışım’ dedim.
Bazen temizlik denen şey insana fark etmeden yük oluyor ya… O yükün gittiğini hissettim.
Evin o düzenli, tertemiz hâli öyle huzur verdi ki, oturup sadece etrafa baktım.
Şu an o kadar mutluyum ki anlatamam; sanki biri benim için koca evi sevgiyle toparlamış gibi.
Artık eve döndüğümde ilk işim, eşyaları kenara bırakıp “Teşekkürler Dreame” demek oldu.
Bu küçük robotun bana kattığı şey sadece temizlik değil, aynı zamanda zaman, huzur ve mutluluk.

İyi ki varsın Dreame
NS806409 134 Kat
Dreame ls10 pro gen 2 hayatımıza girdiğinden beri kedimin uçuşan tüyleri görünmez oldu, kanepe, yatak, koltuk altları bel ağrısı kaynağı olmaktan çıktı, daha fazla kirlenen odayı telefondan seçip özelleştirdiğimiz temizlik moduyla hızlıca temizleyebiliyoruz, evden çıkarken kirli bıraktığımız ev geldiğimizde tertemiz buluyoruz, refah yükseltici bir cihaz olduğu tartışılmaz bir konu.

#BenimDreameHikayem
1000143444.jpg
ND424118 135 Kat
Drema kendi kendini temizleyebilmsi toz torbalı olması kendinin kirli su temiz su kontrolü yapmayı hatırlatması mükemmel özellik tam temizlik abidesi
EJ918784 136 Kat
Gerçekten Dream la hayatım değişti  çarşıda isim vardı evin tamamını seçtim geldim ki temizlik bitmiş her yer mis  teşekkürler Dream
LW431605 137 Kat
#benim hikayem #
Dreame robot süpürge hayatıma girdikten sonra temizlik yapmak daha kolay ve kendime vakit ayırıyorum evim ter temiz sayesinde çok memnunum
LS319241 138 Kat
Dream L10 prime hayatımızı tamamen kolaylaştırdı ben çalışan bir kadın olarak benim en büyük yardımcım oldu günlük temizliğimi dreame borçluyum evim her zaman temiz
TR415698 139 Kat
#BenimDreameHikayem
Dreame robot süpürge hayatımı inanılmaz derecede kolaylaştırdı şehir dışından dahi çalıştırıp temiz eve geliyoruz kamera sistemi ile uzaktan izleyebilme ve eşyaları tanıyabilme özelliği
mobilyalara çarpmadan zarar vermeden temizleme özelliği harikalar yaratıyor derinlemesine temizlik ile lekeler yok oluyor evi derinlemesine temizlik yaptırdıktan sonra lazer başlıklı başka bir makine ile kontrol ettim ve gerçekten başka bir şey yapmaya gerek kalmadığını gördüm açıkçası çok memnunum herkese tavsiye ederim
Teşekkürler Dreame.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön