[X40 Ultra] Haritalama problemi

234 Yorum

QG754893 130 Kat
Bulamıyorum, neden?yardımcı olur musunuz
1000177413.jpg
gül 131 Kat
Robot süpürge pas pas petlerıni  algılamıyor   ne yapmamız lazım Manuel olarak takıyorum düşüyor yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız, Paspas pedlerinizin eskime durumunda da paspas pedleri tutunmasını yitirir ve düşebilir. Bu aşamada paspas pedi için yenileme yapılması gerekir. Web sitemizden satın alım yapabilirsiniz. https://dreametech.com.tr/collections/accessories
Paspas pedi cırt tutmuyor ya da tutucu cihaza oturmuyor ise servis birimi inceleme ve onarım yapmalıdır. Bunun için ya servis birimine gönderim ile ya da talep açılarak gönderim ile tarafınıza tedarik edilebilir. Forum mesajı ile ya da müşteri hizmetlerimiz ile bize ulaşınız.Teşekkürler.
CY170900 132 Kat
bölgesel temizlik yapmıyor bide çöp bırakıyor
Değerli Kullanıcımız, Bölgesel seçimi yapmanıza rağmen komut almıyor ya da farklı bölgeye gidiyorsa harita yenileme yapılması devam eden durumda da resetleme önerilir. Cihaz performansı açısından gerekli bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması paspaslama performansı, emiş gücü, verimlilik vb diğer özellikler açısından önemlidir. Kullanımda orijinal parçaların kullanılması da bu durumlara etkendir. Her model belirtilerek alınan ürünler sağlam ve orijinal durumda olmayabilir. Filtre, ana fırça, yan fırça ve toz haznesinin temizliği düzgün yapılmadı ise ya da tam oturmamış veya temizlikten sonra tam kuruma olmamışsa performans gücü etkilenebilir. Bu gibi kontrolleri sağlamanıza rağmen performansında düşüklük yaşadığınızı düşünüyorsanız cihazı servisimizin incelemesini sağlayınız. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler
YJ994692 133 Kat
Ürün ü aktif kullanamadım . 1 kez bozuldu 20 gün bekledim yenisi ile değişim oldu. 2.gelen ürün bi süre sonra tekerleği kırıldı yine tamir edildi .suan 3.kez bozuldu vakum yapmıyor çekmiyor 2 senedir sürekli sorun yaşıyorum bu model de bir sıkıntı mı var drema home d 10 s pro
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
YJ994692 134 Kat
A Ürün ü aktif kullanamadım . 1 kez bozuldu 20 gün bekledim yenisi ile değişim oldu. 2.gelen ürün bi süre sonra tekerleği kırıldı yine tamir edildi .suan 3.kez bozuldu vakum yapmıyor çekmiyor 2 senedir sürekli sorun yaşıyorum bu model de bir sıkıntı mı var
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
YJ994692 135 Kat
A Ürün ü aktif kullanamadım . 1 kez bozuldu 20 gün bekledim yenisi ile değişim oldu. 2.gelen ürün bi süre sonra tekerleği kırıldı yine tamir edildi .suan 3.kez bozuldu vakum yapmıyor çekmiyor 2 senedir sürekli sorun yaşıyorum bu model de bir sıkıntı mı var  
Yarın yine servise yollayacağım lütfen yenisi ile değişim saglarmısınız ben servis sürecinde sürekli mağdur oluyorum bekliyorum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön