🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

333 Yorum

ZF762429 130 Kat
Dream D10 S pro filtre bulamadım sayfada. Başka bir modelin filtresi olur mu ?
2025-12-31 19:12:18 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; yedek parçalar web sitemizden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/products/dreame-robot-supurge-d9-max-l10-pro-d10s-d10s-pro-d9-max-gen-2-icin-filtre linkini kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
eminak 131 Kat
L40 ultra için set, tricut fırça ve solisyon alacağım. Stokta yok gözüküyor. Ne zaman gelir?
2025-12-31 19:16:04 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; https://dreametech.com.tr/collections/accessories linkinden sorgulama yapabilirsiniz . Set olarak değil ama tek tek olan ürünlerde şu an stok bulunmaktadır. Set için stok durumunu bilmemekteyiz. Teşekkürler.
Arif DALKIRAN 132 Kat
Yedek olarak paspas, fırça, vb. Aldım. Orjinal kutusunda geldi kaliteli ürünler, teşekkür ederiz.
SB683765 133 Kat
Faydalı bir bilgi
WO906091 134 Kat
DREME BOT L20 AKSESUARLARI
XF967320 135 Kat
Teşekkürler
azra 136 Kat
Harika👏🏿
XQ621197 137 Kat
Merhaba yeni aldım ayarlar yapıldı ama halıyı süpürürken paspas kalkmıyor L40 modeli birde
Değerli Kullanıcımız ; Paspas kaldırma 10.5 mm kadardır.Halı kalınlığınıza bağlı olarak kalın bir halı ise değecektir. Paspas dönmesi halı üzerinde devam etmekte midir. Kısa bir video gönderimi sağlamanızı rica ederiz. Buna göre geri dönüş yapılacaktır. Teşekkürler.
LY019554 138 Kat
L 40 ultra için yedek aksesuarlar ne zaman güncellenir acaba
Değerli Kullanıcımız ; Bazı stoklar güncellenmiştir. Güncelleme olmayan ürünlerde Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz  ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple kayıt için bize ulaşınız.Teşekkürler.
CP516038 139 Kat
yedek aksesurlarda stoklar güncellemeli l 10s ultra @Dreame  Destek
Değerli Kullanıcımız ; Bazı stoklar güncellenmiştir. Güncelleme olmayan ürünlerde Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple kayıt için bize ulaşınız.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön