🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

427 Yorum

eminak 130 Kat
L40 ultra için set, tricut fırça ve solisyon alacağım. Stokta yok gözüküyor. Ne zaman gelir?
2025-12-31 14:16:04 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; https://dreametech.com.tr/collections/accessories linkinden sorgulama yapabilirsiniz . Set olarak değil ama tek tek olan ürünlerde şu an stok bulunmaktadır. Set için stok durumunu bilmemekteyiz. Teşekkürler.
Arif DALKIRAN 131 Kat
Yedek olarak paspas, fırça, vb. Aldım. Orjinal kutusunda geldi kaliteli ürünler, teşekkür ederiz.
SB683765 132 Kat
Faydalı bir bilgi
WO906091 133 Kat
DREME BOT L20 AKSESUARLARI
XF967320 134 Kat
Teşekkürler
azra 135 Kat
Harika👏🏿
XQ621197 136 Kat
Merhaba yeni aldım ayarlar yapıldı ama halıyı süpürürken paspas kalkmıyor L40 modeli birde
Değerli Kullanıcımız ; Paspas kaldırma 10.5 mm kadardır.Halı kalınlığınıza bağlı olarak kalın bir halı ise değecektir. Paspas dönmesi halı üzerinde devam etmekte midir. Kısa bir video gönderimi sağlamanızı rica ederiz. Buna göre geri dönüş yapılacaktır. Teşekkürler.
LY019554 137 Kat
L 40 ultra için yedek aksesuarlar ne zaman güncellenir acaba
Değerli Kullanıcımız ; Bazı stoklar güncellenmiştir. Güncelleme olmayan ürünlerde Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz  ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple kayıt için bize ulaşınız.Teşekkürler.
CP516038 138 Kat
yedek aksesurlarda stoklar güncellemeli l 10s ultra @Dreame  Destek
Değerli Kullanıcımız ; Bazı stoklar güncellenmiştir. Güncelleme olmayan ürünlerde Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple kayıt için bize ulaşınız.Teşekkürler.
JK947236 139 Kat
Merhaba d 20 çöp istasyansuz model  Max emiş gücüyle X2 supurtme işlemi yaptım.ama bütün evi supurmeye şarj yetmedi ve jarz olmak için istasyona döndü ve yüzde 40 la tekrar başlattım gene bitiremedi temizliği 285 dakika uzun çalışmasına  rağmen bu kesinti normalmi aceba toplam da 100 metre kare ev için
Değerli Kullanıcımız;verilen çalışma süresi laboratuvar ortamında standart mod için verilen süredir. Ev ortamındaki halı,engeller , konum bulma süresi ve eklenen temizleme modu ile yeniden şarja dönmesi normaldir. Maksimum mod ve diğer döngü ayarları ekstra pil harcamaktadır. Buna göre normaldir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön