[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

644 Yorum

FB194253 130 Kat
robotu açtım kamera tuşuna bastım mikrofona açacaktım. mikrofonu izin verilmedi diyor ne yapmalıyım
2025-12-28 10:21:17 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Gerekli ayarların kontrolü için bazı bilgileri almamız gerekmektedir. Bunun için size forum özel mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Ya da Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
FB194253 131 Kat
robotu açtım, kamera tuşuna bastım kameradan izliyordum. tam mikrofona açacaktım ki mikrofonu izin verilmiyor diyor kendimiz nasıl izin vereceğiz? ne yapalım
2025-12-28 10:23:56 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Gerekli ayarların kontrolü için bazı bilgileri almamız gerekmektedir. Bunun için size forum özel mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Ya da Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
İsmail yılmaz 132 Kat
Merhaba deterjan bölümüne yüzey temizleyicisi kullanabilirmiyim
2025-12-28 10:26:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Modele göre değişmekle beraber sadece Dreame solüsyonu kullanılmasını önermekteyiz. İstasyonlu modeller haricinde solüsyon kullanımı önerilememektedir. Detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
İsmail yılmaz 133 Kat
Arkadaşlar kameram bozuk gösteriyor sebebi ne olabilir
2025-12-28 13:50:08 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; gerekli ayarları kontrol ederek destek olmamız daha yararlı olacaktır.Size forum özel mesaji ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
BW902171 134 Kat
Sarzi kaç saat gidiyor benimkisi bana çabuk bitiyor gibi geliyor
OF269807 135 Kat
Yatak yüksek ama girmiyor neden olabilir
2025-12-29 20:59:49 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm ve üzeri şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir. X50 modeli ise ; yapay zeka ayarlarından bu ayarlamalar yapılarak kullanım sağlayabilirsiniz.Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
ESİLA 136 Kat
Çocuk yataklarına girmiyor onun ayaklarına ek atmayı düşünüyorum
2025-12-29 21:01:41 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm ve üzeri şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir. X50 modeli ise ; yapay zeka ayarlarından bu ayarlamalar yapılarak kullanım sağlayabilirsiniz.Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
Walle 137 Kat
Tüm koltuk ayaklarını 12 cm ayaklarla değiştirdim robot için
VM761679 138 Kat
Merhaba x40 cihazim var şu ana kadar gayet kendinden bekleneni veriyor ancak daha iyi rota belirlemesi için bir oneriniz var mı ? Mesela bı odaya gidicek alakasız bı yere gidip sonra o odaya gidiyor. Ve ilk zamanlara göre daha yavaş hareket ediyor gibi . Sanki hafızası dolmuş işlem yaparken gereğinden fazla zaman harcıyor gibi. Hafızasını doldurmamak ve iş yükünü azaltmak için engel ve evcil hayvan fotolarını çekmesini kaldırdım ama buna ilave tlf lardaki gibi hafıza temizleme veya buna benzer bı işlem yapabilir miyiz haritayı silmeden ?
2025-12-30 10:08:41 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , perde ve kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Temizleme sırası ise ; harita ekranında kalem iaşretinden yapılmaktadır. Uygulama içinde Ben kısmında sağ üst köşedeki ayarlar içinde önbellek temizleme ayarı bulunur. Buradan da temizleme yapabilirsiniz. Komut hatası yaşamada harita yenileme yapılması yararlı olabilir. Daha detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
DI276672 139 Kat
Benimki D10 modeli ilk çıkanlardan keşke eskiyi verip yeniyi almak için büyük kampanyalar yapsalar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön