Dreame Topluluğumuzun Parçası Olun: Tutkunuzu Gerçek Ödüllere Dönüştürün!

169 Yorum

SF570014 120 Kat
Benim önerim Elektrik olamdiginda da temizliğe ara vermemesi suan elektrik yok mesela dolayısıyla interneti yok ben temizlik yaptıramıyorum Buda onu bağımsız yapmıyor maalesef
2025-11-18 14:55:55 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Elektrik olmadığında açma kapama tuşuna bastığınızda kayıtlı rotası şeklinde gitmektedir. Sadece işlemi bitirip istasyonuna dönemez. Temizlik işlemi bittikten sonra açma kapamaya bastığınızda bekleme yapar elektrik geldiğinde yeniden şarj ettirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

Ceren Paşik 121 Kat
Kullanalı iki gün oldu. Daha önce de başka marka robot süpürge kullandık ama farkı bir süre daha kullandıktan sonra görüp paylaşacağız. ✨
GW674459 122 Kat
🤲💐😇
CO229416 123 Kat
Fayfalı bilgi
XH641412 124 Kat
👍👍👍👍👍
RZ156860 125 Kat
Faydalı bilgi
XH641412 126 Kat
👍👍🥰.                 
UK607716 127 Kat
Jejejejwhwjwlalakkawww
EZ917373 128 Kat
Dreami bir pişmanlıkmış bunu anladım. Asla kimseyi tavsiye etmiyorum iade sürecine uğraşmamak için servis süreci ile uğraşmamak için göndermiyorum ama bir daha almam kimseye de tavsiye etmem. Bir sorun olduğunda diğer firmalar en azından güzel bir dönüş yapıyorlar burada ulaşacak insan dahi bulamıyoruz bulsan da sana çözüm sunmuyor servise yönlendiriyor.. serbest süreci 3 ay 5 ay hatta 9 ay süren bile varmış. Param da rezil oldum demenin  örneği dream
2025-11-26 18:55:51 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Uzaktan destek ile çözülemeyecek bir durum var ise yetkili servisimizin görmesi gerekir. Teknik servis olarak sarıza durumunda size destek için hizmet veriyoruz. Uzun süren kayıt bilgisini iletebilirseniz kontrol edebiliriz. Genel onarım süresi 20 iş günüdür. Bize bilgileri iletebilirseniz , size destek olmak veya kayıt kontrolü sağlamak isteriz. Teşekkürler.

EZ917373 129 Kat
Dream kullanan arkadaşlarımda aynı sıkıntıyı yaşıyor hatta servise gönderen bir arkadaş 3 aydır hala  servis dönüş yapmadı diyor
2025-11-26 18:58:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ;Teknik servis olarak sarıza durumunda size destek için hizmet veriyoruz. Uzun süren kayıt bilgisini iletebilirseniz kontrol edebiliriz. Genel onarım süresi 20 iş günüdür. Bize bilgileri iletebilirseniz , size destek olmak veya kayıt kontrolü sağlamak isteriz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön