Resmi Dreame Aksesuarları Nereden Satın Alınır

219 Yorum

IS672543 120 Kat
Güzel bir koku yayıyor mu
YP964802 121 Kat
Robot süpürge 5 ay sonunda tekerlek hatası verdi.Servise 24 Mayıs ştibariyle ulaştı.22 Mayıs olmasına ve servise mesaj atılmasına rağmen geri dönüş yapılmadı.Süpürgenin ilgili tebliğdeki tamir süresi içerisinde geri gönderimi sağlanmadı.
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
uyuşuk 122 Kat
Memnuniyet nasıl
FR589615 123 Kat
Faydalı bilgi
Robot Süpürge 124 Kat
L40S pro ultra için temizlik solüsyonu linki atar mısınız
Değerli Kullanıcımız, https://dreametech.com.tr/products/dreame-clean-solution-1000ml ilgili linkten satın alım yapabilirsiniz. Teşekkürler.
UV527635 125 Kat
Kenarları temizlemiyor  robot süpürgem varmı bir ayarı
Değerli Kullanıcımız, Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
CQ880880 126 Kat
Mükemmel bir ürün
MERVE 127 Kat
Güzel beğendim ben
VC581049 128 Kat
sadece süpürme yaptırmak istediğim durumlarda paspasları bıraktırmıyorum
Bunun için nasıl komut vermeliyim
Değerli Kullanıcımız, her modelde otomatik paspas bırakma modu bulunmamaktadır. Modele göre ayarınızda var ise zemin temizleme ayarlarından kontrol edebilirsiniz. Yok ise manuel çıkarım yapılmalıdır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
okuhan 129 Kat
Güzel iyi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön