Doğru Bakım=Uzun Ömür

269 Yorum

DR235368 120 Kat
Her eve lazım
HM277927 121 Kat
Cihazı yeni aldım gayet güzel.. Yalnız hem yıkama hemde süpürme yapıyor..Sadece süpürme moduna bir türlü geçiremedim .Bu konuda yardım istiyorum..
Değerli Kullanıcımız;Özelleştir ayarında süpür modu bulunur.CleanGenius modunda süpür ve paspasla bulunur. Kontrol etmenizi rica ederiz. Teşekkürler.
ZG712969 122 Kat
Benim fırçamda da yırtılma oldu
Değerli Kullanıcımız; Kauçuk fırça kullanımında yoğun bir saç , tüy veya iplik dolanımında kesme yapabilir. Bu durumda kullanım durumunuza ve ev durumuna göre rutin bakım sıklaştırılmalıdır. Dilerseniz web sitemizden yenisini satın alabilirsiniz. Teşekkürler.
katya 123 Kat
Merhaba benimkide L10  Heat  modeli buna robotlar için yüzey temizleyici kullana bilirmiyiz  sorun olur mu
Değerli Kullanıcımız;Sadece Dreame marka ürünleri önermekteyiz. Farklı marka solüsyon içerikleri bilinmediğinden veya farklı kimyasal kullanımı ile cihaza zarar verebilir.İlgili linkteki ürünü satın alım yapabilirsiniz. Şu an stoklar tükenmiş durumdadır. Güncelleme çalışması devam etmektedir.Teşekkürler.
ROBOŞ 124 Kat
Bir buçuk yıldır Dream L10S Pro robot süpürgemi beğenerek kullanıyorum. Ancak bir süredir ıslak silme yapmıyor, pedleri ıslatmıyor. İki kez teknik servise gönderdim. Robotum geldi, çalıştırdım ancak problemin devam ettiğini gözlemledim. Bir kez daha göndermeyi düşünüyorum. Dream müşteri hizmetleri ile görüşmem sonucunda bir kez daha göndermemi ve ayrıntılı bir inceleme yapılacağı söylendi. İnşallah çözüm olur benim için. Aynı problemle karşılaşan varsa paylaşabilirse sevinirim. 👋
Değerli Kullanıcımız;Servis birimi gereken işlemlerin kontrolünü ve onarımını yapacaktır.Devam eden arızada inceleme gerekir. Teşekkürler.
QH137024 125 Kat
Merhabalar ürünün şarj istasyonunun fişini cektigimde %100 olan şarjı kendi kendine tükeniyor. Şarj istasyonunun fişi sürekli takılı mi olmalı? Günün 24 saati kendini mi şarj ediyor bu arkadaş ya da durduk yere hiç çalışmadan şarjını nasıl bitiriyor? Sizin de mi öyle yoksa benim ürün mü arızalı
Değerli Kullanıcımız; Akıllı Süpürgeler, Lityum-iyon (Li-ion) pil ile çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.
Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Sürekli uzaktan çalıştırmaya hazır halde beklediklerinden kullanım olmasada azalma yaşayacaktır.Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.
Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız.Teşekkürler.
GI634858 126 Kat
İnce bi halım var ve üzerinden asla saç almıyor sixde böyle bir sorun yaaşayan oldu mu tek benmiyim 😔diğer alanlarda gayet memnunum
Değerli Kullanıcımız;Modele göre değişmekle beraber emiş gücünü halı üstünde arttırma ayarının açık olduğunu kontrol ediniz.Halının cinsine ya da saçların tutunmasına bağlı temizlik döngüsü x2 yapılabilir. Temizleme modunuzda da diğer emiş güçlerini deneyebilirsiniz. Daha fazla bilgi isterseniz ulaşınız. Teşekkürler.
YG330996 127 Kat
Merhaba dreame robot süpürgenin temizliğini nasıl yapmalıyım daha bugün aldım şimdilik çok güzel
Değerli Kullanıcımız; Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz. Teşekkürler.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu
KG708404 128 Kat
Dream x50 kullanıyorum 1 ay oldu alalı Haritalandırma yapmamıza rağmen bu gün harita cihazda mevcut değil tekrar hatitalandırma istiyor neden
Değerli Kullanıcımız;Uygulama veri tabanı ile bir hata vermiş olabilir. Yenilemenizden sonra yeniden olması durumunda lütfen tekrar ulaşınız. Teşekkürler.
NCK 129 Kat
Ben de her hafta robot süpürgemi süpürgeyle temizliyorum 😂

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön