Detaylı temizlik yapmıyor

201 Yorum

EP385244 120 Kat
Filitresini temizledikten sonra makas. Ta çalıştırıyorum ama nerdeyse sessizde çalışıyor gibi. Emiş gücü  azaldı.
Beyza Öz 121 Kat
dream l40 ultra ce kullanıcısıyım cihazı bugün almama rağmen "lavaboda aşırı su* hatası veriyor sebebi nedir
FM362911 122 Kat
Merhaba haritalandırma yaptığımız zaman mutfakları da oda bir oda iki diye gösteriyor da bu isimleri değiştirebilir miyim oda biri mutfak diye yazabilir miyim
KV200989 123 Kat
Dreama L10 S plus kullanıcıyım süpürge kenardakı pislikleri süpürmüyor ve silmiyor ayrıca su tankında su bıtınce uyarı vermıyor bıldırım gelmıyor neden
Değerli Kullanıcımız ; Yan fırça ve ana fırça düzgün çalışmıyor veya kir/kıl dolmuş olabilir.Harita sebebiyle ya da navigasyon kenarlara yaklaşmayı sınırlıyor olabilir.Koltuk, perdelik, mobilya ayakları gibi şeyler süpürgenin kenarlara yaklaşmasını engelliyor olabilir.Bunun için ;fırçaları temizlemeli, dolanan bir durum varsa çıkarmalı ve düzgün oturduğundan emin olunmalıdır.Evin kenarlarında engel olmamasına dikkat edilmelidir. (halı kenarları, perdelikler, koltuk etekleri gibi).Süpürgenin haritalama/bölge seçim ayarlarını kontrol edilmelidir.Bu arızalar devam ediyorsa lütfen bize ulaşınız. Bildirim konusunda ise , su seviye sensörü arızalı olabilir.Yazılımsal güncellemesi eksik olabilir. Uygulama izinleri / bildirim ayarları kapalı olabilir.Lütfen bunları kontrol ediniz. Teşekkürler.

UH374259 124 Kat
Şarj istasyonu su içinde kalıyor çözemedim destek verir misiniz Teşekkürler
XD769460 125 Kat
İlk aldığımızda çok güzel süpürüyordu şimdi kafasına göre yanlış yanlış yerleri süpürüyor alandaki  pisliği almadan gidiyor temizlik tamamlandı diyip bitiriyor
JE103762 126 Kat
Merhaba bir hafta önce Drema l40ce süpürge aldım sadece 2 oda temizleme seçtiğim zaman odanın birini yarım bırakıp diğerine geçiyor orayıda tamamlamadan tekrar ilk odaya geçiyor. Halıları kaldırdım süpür sil yaptırmak istedim halı varmışcasına sadece açık bölgeleri sildi halı olmadığını algılayamıyor mu robotun işlevini çözemedim yardımcı olurmusunuz
BP373973 127 Kat
Ürünü satın aldığımdan beri doğru dürüst kullanamadım paspasları silmedi daha sonra su pompası değişti bir kere sildi yine aynı hatayı veriyor aldığıma çok pişmanım
HD038028 128 Kat
Sürekli ana fırça sarılı hatası veriyor ne yapmalıyım
DT823550 129 Kat
Robot süpürgem 2,5 ay oldu fakat bugün hiç çekmiyor

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön