🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

333 Yorum

PA790451 120 Kat
L10s Pro gen2 için paspa, fırça ve hepa filtre talebim vardır. Yardımcı olursanız sevinirim
2025-12-23 22:09:08 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; talebiniz için bilgilerinize ihtiyacımız vardır. Size forum özel mesajı iletildi. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
TX923255 121 Kat
Merhaba. Kartuşlu deterjan vardı ilk aldığımızda. O bitti. Sitenizde 1000 ml solüsyon var. L10 s ultra makinenin su bölümüne eklesem olur mu ya da yine kartuşlu mu almam lazım
2025-12-24 00:49:44 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihazınız kartuşlu kullanım için kolaylık sağlama özelliğindedir. Dilerseniz kartuş hazneye 1000 ml solüsyon alarak doldurma da kullanabilirsiniz. Daha net kullanım için desteklediği hazne yoluyla kullanım olması daha yararlı olacaktır. Teşekkürler.
HA343027 122 Kat
Benim robot da ses geliyor ne yapmaliyim
2025-12-24 21:11:16 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihazı kapatın, ters çevirip fırçaları ve tekerlekleri kontrol edin: Saç, iplik, toz vb. tıkanıklık varsa temizleyin.Toz haznesini boşaltın ve filtreyi kontrol edin. Toz dolu veya kirliyse temizleyin veya gerekiyorsa değiştirin.Fırça, tekerlek yatağı gibi hareketli parçaların etrafındaki kir, toz ve tortuları temizleyin. Tüm sökülebilir parçaların doğru oturduğundan, gevşek bir şey olmadığından emin olun. Toz haznesi, fırça yuvası, vidalar vs kontrol edilmelidir. Cihazı boş bir zeminde, iyi havalandırılmış bir alanda çalıştırarak ses analiz edin. Ses hâlâ anormal ise iç mekanik arızası olabilir.Bu sebeple servis yönlendirmesi için bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
Triendly 123 Kat
Teşekkürler
KV975055 124 Kat
Avm de satilan urunlerden cok fazla ucreti var asil tedarikcinin fiyati biraz daha makul olmasi gerekmiyor mu
Merhaba dreame d10plus a da kullanabiliyor muyuz
2025-12-26 03:43:14 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Sormuş olduğunuz yedek parça hangisidir.? Detay verebilirseniz destek olmak isteriz .Teşekkürler.
IU889996 126 Kat
Yenı temizliği tamamladı ama ustasyonu bulamadı,şuan şarjda olmuyor acılll yardım
image.jpg
2025-12-26 17:37:30 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Öncelikle cihaz ve şarj portu üzerindeki var olan koruyucu film , jelatin , sünger vb materyalleri çıkarınız. Bu konum ve şarj durumuna etken olacaktır. Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise konum durumunu etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
EA776044 127 Kat
Yedek paspas ve toz torbası temin etmek istiyorum
2025-12-27 17:40:28 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; talebiniz için bilgilerinize ihtiyacımız vardır. Size forum özel mesajı iletildi. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
EU038416 128 Kat
Robot ismi değişikliği yapmak istiyorum
2025-12-28 18:31:28 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaza git ekranında yukarıda 3 noktadan adını değiştirme kısmından değiştirebilirsiniz.Teşekkürler.
JK947236 129 Kat
Mrhb  d20 aldım alalı 1 hafta oldu ve haznesinin tutturma yeri kirildi garanti kapsiyormu aceba
2025-12-30 23:46:09 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Garanti içinde olup olmadığı cihaz incelemesi olduktan sonra belli olacaktır. Cihaz gönderimi için lütfen forum mesajınızı kontrol ediniz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön