[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

199 Yorum

Güzellllllll
Gülşen 121 Kat
Benimki de bazen kafa gidiyo girebileceği yerlere de girmiyor
İLHAN 122 Kat
Oda ismini nasıl değiştirebilirim.
2025-12-22 22:14:39 TR Çevir

Değerli kullanıcımız;Uygulamada cihaza git ekranının sağ üst köşesindeki, üç noktada bulunan ayarlar bölümünden yeniden adlandır kısmından cihaz adını değiştirebilirsiniz.Oda isimlendirme işlemini ise harita yönetimi bölümündeki oda bölümleme ayarından bir oda seçimi yapıp yeniden adlandır seçeneğini tıklayarak yapabilirsiniz.Teşekkürler.

NS108073 123 Kat
Teşekürler
Teşekkür ederim bilgilendirme için
IB444378 125 Kat
güzel bilgi teşekkür ederim 👍🏻
dtk 126 Kat
Merhabalar.  L10S ultra gen2 aldım . Hemen hemen bir ay olacak. Gece biz uyurken iki kez istasyondan çıktı kısa bı gezinti yapıp tekrar istasyona gitti bu neden olabilir. Haritalamayi detaylı ve dikkatli yapmama rağmen çok karıştırıyor komutlara bazen uymuyor özellikle bı odayı seçiyorum diğer odayı dolanıp öyle sectigim odaya geliyor bazen yarısini temizliyor bazen tamamını. Neden oluyor bunlar acaba
2025-12-24 23:14:12 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; kullanmadığınızda istasyonunu fişten çekme yaparak mı bırakıyorsunuz.? Bu durumda cihaz istasyonda bekleme yapması gerektiği için yerini arıyor durumdadır.Komut hatası yarattığı içinde rotasını şaşırmış olabilir. Resetleme yapılabilir. Detaylı bilgi isterseniz yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

QZ314019 127 Kat
bende l10s ultra gen 2 kullaniyorum. Ustelik alali yaklasik 1 ay oldu turbo modunda calistirmama ragmen pis birakiyor. halilarin uzerinde saclar kaliyor. roboti calistirmadan fircadaki saclari temizlememe ragmen bu durum var. Beraberinde hali kenarlarindakileride almiyor kaliyor oyle. napabilirz bilemiyrm
2025-12-25 05:02:26 TR Çevir

ayni model kullaniyrm. gece cikmasi olmadi istasyondan ama. ben baska odayi seciyrm o baska yere gidiyor. en son hedefteki odaya geliyor. sizin temizleme durumu nasil

BX988636 128 Kat
Komutları vermek için hangi işlemi yapmam lazım
2025-12-25 16:53:06 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; cihaza komut vermek için uygulamayı kurmanız gerekmektedir.Uygulama kurulduktan sonra süpür - paspasla vb komutları verebilirsiniz. Teşekkürler.

CD465543 129 Kat
Yedek haritaya nereden ulaşabilirim.
2025-12-25 17:10:11 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Harita ekranında iken kalem işaretine bastığınızda onar kısmı çıkacak oradan yedek işlemlerini yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön