Dreame Topluluğumuzun Parçası Olun: Tutkunuzu Gerçek Ödüllere Dönüştürün!

257 Yorum

YD775999 110 Kat
Puanlarımız kac olunca alısverıs yapabılecegız
2025-11-16 14:15:33 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Puan sistemini , katılımı ve koşulları linkten inceleyebilirsiniz. Teşekkürler. https://dreametech.com.tr/pages/dreame-puan-programi
YD775999 111 Kat
1yıldır kullanıyorm cok memnunum
püskül 112 Kat
Bugün ilk defa bütün evi temizlettirdim süpürge yaptırdım sadece ..ama daha öncekinde yatağın altına girmemişti bu defa girdi çok şaşırdım .
İlk supurdügumuzde Neden girmemişti hala anlam veremedim .
temizliği de gayet güzel oldu içimize sindi dip köşe ne varsa gezdi
ilahe keskin 113 Kat
Canim boncuyumm robotumun adi😍
WJ177306 114 Kat
Ürün güzel yeni yeni keşfettim özeliklerini çok beğendim
Mihrican 115 Kat
İlk kullanıma göre gayet başarılı bir ürün günler geçtikçe tekrar paylaşacağım
BE895651 116 Kat
Merhaba çok güzel bir uygulama Öncelikle ben l 10 kullanıyorum ve 2 gün oldu ürünümü alalı öğrenmek istediğim bir konu var paspaslamanın halının üstünde de devam etmesi normal mi Yoksa ben mi yanlış mı, diye düşünüyorum yani silme özelliği halı üstünde de devam etmesi normal midir
2025-11-18 00:07:03 TR Çevir

Değerli kullanıcımız ; duruma dair kısa bir videoyu müşteri hizmetlerimize ya da forum özel mesajı ile bize iletmenizi rica ederiz. Yaşanan duruma göre size yönlendirme iletelim. Teşekkürler.
SF570014 117 Kat
Benim önerim Elektrik olamdiginda da temizliğe ara vermemesi suan elektrik yok mesela dolayısıyla interneti yok ben temizlik yaptıramıyorum Buda onu bağımsız yapmıyor maalesef
2025-11-18 09:55:55 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Elektrik olmadığında açma kapama tuşuna bastığınızda kayıtlı rotası şeklinde gitmektedir. Sadece işlemi bitirip istasyonuna dönemez. Temizlik işlemi bittikten sonra açma kapamaya bastığınızda bekleme yapar elektrik geldiğinde yeniden şarj ettirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Ceren Paşik 118 Kat
Kullanalı iki gün oldu. Daha önce de başka marka robot süpürge kullandık ama farkı bir süre daha kullandıktan sonra görüp paylaşacağız. ✨
GW674459 119 Kat
🤲💐😇

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön