🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

Sebastian 110 Kat
Hayatımı kolaylaştıran robot
JN447012 111 Kat
Evi süpürmek ne dir unuttum harikq
PK869429 112 Kat
Sabah ise gitmek için erkenden kalkıyorum,akşam eve gelmem 19:00 buluyor.Gün  içinde planlanmış temizlik propramı sayesinde evimi tertemiz buluyorum dreame sayesinde kendime zaman ayırıyoru  hemde temiz bir evde dinlenme şansım oluyor.. Daha ne olsun!!!!😊😊😊😊
Dreame Forum 113 Kat Konu Başlatıcı
Yorumlarda paylaştığınız Dreame hikayelerini görmek gerçekten çok duygulandırıcı. Lütfen unutmayın, doğrudan forumumuzdaki 【"Etkinlikler – Hi Dreame"】 bölümüne konu açarak etkinliğimize katılabilir ve puan kazanma şansı elde edebilirsiniz! Her gün ilk 5 paylaşım yapan kullanıcı 1000 puan kazanacak! Detaylı paylaşım adımları için lütfen görsele göz atın.
下载.jpg
GO904513 114 Kat
#BenimDreameHikayem

Dreame hayatımı gerçekten değiştirdi. Eskiden temizlik yapmak saatlerimi alırdı, şimdi sadece bir tuşa basıyorum. Çocuklar oynarken ben kahvemi içebiliyorum. Sürekli süpürgeyle dolaşmak yok artık. Hem ev temiz, hem ben huzurluyum. En iyi kararlarımdan biri oldu.
Triendly 115 Kat
Herkeze günaydınlar
Mr. Seven 116 Kat
#BenimDreameHikayem

Dreame sadece süpürmüyor, bana hayatın en değerli şeyi zaman kazandırıyor. Sevdiklerime ayırmak istediğim o zamanı.

Kedimin tüylerini, kanepelerin altındaki tozları, odaların köşelerindeki kırıntıları… Hepsini sessizce, mükemmel bir titizlikle hallediyor. Üstelik ben dışarıdayken. Düşünsenize, işe gidiyorsunuz ve eve döndüğünüzde yerler tertemiz.
Sanki biri gün boyu evde temizlik yapan biri varmış gibi
SuSKuN 117 Kat
Hayatımıza girdiği günden beri işimiz kolaylaştı eşimde çalıştığı için temizlik yapması zor oluyordu küçük çocuğumuz var onun icin süper oldu hergun temizlik yapıyor ve bizi büyük bir dertten kurtarıyor en önemlisi heryere giriyor teşekkürler DREAME 👍🏻👍🏻👍🏻
EA161466 118 Kat
Robot süpürgeye karşı olan ve temizliğine inanmayan biriydim. Yeğenim almıştı onda gördüm ve bu güne kadar almadığıma nasıl pişmanım anlatamam. Dreame L20 artık benim antidepresanım😁
JS479744 119 Kat
Sağ elimden büyük bir ameliyat geçirdim ve Dreame aldım hayatım çok daha güzelleşti sadece elime telefonu alıyorum ve ayaklarımı koltuğa uzatıyorum 🥰🙏 teşekkürler #Hi Dreame

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön