Detaylı temizlik yapmıyor

201 Yorum

ZO796220 110 Kat
Merhaba L 10s pro gen 2 cihazım sil ve süpür modundayken bile yalnızca süpürüyor modunu ıslak moduna almama rağmen paspasları hala yalnızca hafif nemli ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
JA425191 111 Kat
Paspaslama özelliği çalışmayanlar şunu yapsın temiz su bidonunu çıkartın büyük bir şırınganın içine su çekin kendi kendini temizlemeyi başlatın tam su çekerken şırınga ile suyu basın ardından temiz su kabını yerine koyun işlem bu kadar makina hava yapıyor o yüzden paspasları yıkamıyor
QW159909 112 Kat

Ürünüm servisten yeni geldi paspas pedini su gelmiyor diye bir ay içerisinde üç kere gitti geldi şimdi deneme yapacağız ama şarjı yok şimdi de şarj almıyor ne yapacağım ben bir bilgi verir misiniz
IQ833793 113 Kat
Yaklaşık 20 dakikadır etrafta dolaşıyor şarjı az ama şarj olmak için istasyona gitmiyor neden olur yardımcı olurmusunuz
YS848124 114 Kat
L10s pro robot süpürge cihazımı ilk başlarda kullanırken paspaslara su gidiyordu ancak şu an paspaslar kupkuru kalıyor.Su gitmiyor.Ne yapmalıyım ?
WX444323 115 Kat
Anormal su seviyesi uyarısı veriyor atık deposunu temizliyorum temiz su seviyesi de dolu hala aynı uyarıyı veriyor
WQ559704 116 Kat
L10 plius pro kullanıyorum son günlerde otomatik yerleştirme sırasında istayinun önünde dönüp dönüp duruyor resetledim yine aynı sorun yerine girmesi baya zaman alıyor
AJ728109 117 Kat
Yan fırça için daha önce servise gönderdim, temizleyip sorun yok diyerek geri göndermişler, yeni cihaz az kullanıldı zaten temizdi, halen de herhangi bir kıl, tüy, dolanma vs. yok, ayarlarda “yüksek sıklık” açık olmasına rağmen köşeye uzanma hareketini yapsa da fırça dönmüyor. Bir ay olmadan sorun çıkardı.
PI924262 118 Kat
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ilk paspas yapmaya başladığınfa suyu çekti temizledi. Şu ekledim ıslak paspas yapması için giriş yaptı. Şimdide su haznesinden su almiyor yardımcı olurmusun
GT093756 119 Kat
Merhaba dreame 10s plus robot süpürge şarj olmuyor resetleyip fabrika ayarlarına döndürdüm 10/ da kalıyor şarj doluyor diyor ama dolmuyor

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön