Oda karışması

204 Yorum

RQ656534 110 Kat
Ben H14 dual aldım dili Türkçeye çeviremiyorum
Değerli Kullanıcımız, DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber ) Cihaz Ayarları menüsünün altında  '' Ses Seviyesi '' ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
TP349797 111 Kat
Paspas moduna nasıl geçer
Değerli Kullanıcımız, Harita ekranında bulunan CleanGenius ya da Özelleştir kısmından dilediğiniz ayarlama yapılabilir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
BW681971 112 Kat
Şubat ayında dreame l10s pro ultra heat model süpürge aldım. Her temizlikten sonra ana kauçuk fırçayı HEPA filtreyi kıldan tüyden arındırır suyunu değiştiririm. Bugün her zaman yaptigim cleangenius rutin temizlik modunda süpürme ve paspaslama modunda ana fırça sarılı uyarısı aldım. Açtığımda herhangi bir saç kıl tüy yoktu devam et dedim bir süre sonra tekrar aynı uyarıyı verdi.
Değerli Kullanıcımız, “ana fırça sarılı” hatası için ana fırçayı çıkarıp saç, ip ve kirleri tamamen temizleyiniz. Özellikle fırçanın yan rulmanlarını kontrol ediniz. Fırça rahat dönüyorsa tekrar takıp robotu yeniden başlatınız. Aksesuar kullanımından sıfırlama yapıp, cihaz ve istasyonu kapa - aç yapınız. Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir. Buna rağmen düzelmezse fırça rulmanı veya motor sıkışmış olabilir.Servis desteği için yeniden ulaşınız.Teşekkürler.
MO541575 113 Kat
Dreame L 10 s pro ultra heat 2haftalık kullanıcısyım Harita halıları eksik belirtyordu yani yarım tam olması için hep yeniden haritalama yapdım mecbur her türlü ayarlarnı denedim Halı ayarlarından olsun halıyıyı silip kendim yeniden sabitlemek olsun illa bi eksiklik oluyor haritada böyle oluncada halıyı süpürmüyor yarım yapıyor eşyalar kaldırdım halılarım ince uzanan dolasan hiç bir şey olmamasına ragmen haritalamasından memnun kalamadım en çok beni yoran şey haritalamasıydı yoksa bi sorun yok yardımcı olursanız sevinirim
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.
Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
prensbükücü 114 Kat
bende de bir problem var çok fazla dolanıyor düzgün çizgilerle ilerlemiyor
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
VX530358 115 Kat
Baza altına girmiyor nasıl ypbiliz
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir.Sarkan bir kumaş, yatak altında bulunan bir parça bile etken olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Sensörün alçalabildiği modeller harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Sensörün alçaldığı modellerden biri ise zemin temizleme ayarları içerisinde LMS otomatik kaldırma '' ekstrem kapsam '' olarak seçilmelidir.Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
AR544648 116 Kat
Böl ve birleştirle odaları harita üzerinde konumlandırdım çok iyi oldu
QG921049 117 Kat
Tekrar nasıl haritalandıra bilirim baştan
Değerli Kullanıcımız, Var olan haritanızı silip yeniden haritalama için  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Daha fazla bilgi için ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
IZ444582 118 Kat
Merhaba,hergün çalılştırmama rağmen konumlandırma yapamıyor,haritayı tekrar çıkardım.dalon ve koridoru birleştirdi,böl komutu yapmıyor.her çalıştırdığımda dönüyor dönüyor dönüyor.camdan atasım geliyor.
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tavm açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
Esila Bahar 119 Kat
Robot süpürgeyi seviyoruz. Kedimiz daha çok seviyor :)

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön