Detaylı temizlik yapmıyor

1277 Yorum

VB513778 1160 Kat
Saç dolanması sorunu var mı
MV622398 1161 Kat
Perde uygulamasında perdem kısmını belirttiğimizde oraları süpürmüyor mu  artık pencere altlarını hiç sü pürmüyor
ZU664995 1162 Kat
Merhaba dreame l40 ultra ae cihazım birkaç defadır bulunduğu yerde 15 dakika kadar tekrarlıyor temizliği aynı yerde durarak yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız, Cihaz, istasyon, modemin kapanıp belli süre sonra açılması ve Uygulama içinden ''Ben '' kısmında bulunan sağ üstteki ayarlar sekmesinden (altıgen işaretinden) genel içeriğinde önbellek temizleme işlemi yapınız. Yeniden açılımlarda sorun düzelmezse cihazı silip yeniden yükleme gerekir. Daha fazla bilgi için yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
VF654333 1163 Kat
Sürekli uyarı veriyor dediklerini yaptığım halde ne yapmam gerekiyor aldığım günden beri bin pişman oldum ya
Değerli Kullanıcımız, uygulama içi ayarlar ve haritanızın kontrolü ile daha net yardımcı olunabilir. Gerekirse cihaza uzaktan bağlantı kurulabilir. Bunun için bazı kontrol bilgileri gerekir. Forum özel mesajı ile ulaşmanızı öneririz. Teşekkürler.
RN894103 1164 Kat
X50 robot temizleme görevini bitiremiyor, reset ledim yeniden haritalandırdım yine aynı. Bir yerlerde etrafı boş olmasına rağmen takılıp kalıyor
Değerli Kullanıcımız, uygulama içi ayarlar ve haritanızın kontrolü ile daha net yardımcı olunabilir. Gerekirse cihaza uzaktan bağlantı kurulabilir. Bunun için bazı kontrol bilgileri gerekir. Forum özel mesajı ile ulaşmanızı öneririz. Teşekkürler.
Esila Bahar 1165 Kat
Robot süpürgeyi seviyoruz. Kedimiz daha çok seviyor
ZX624071 1166 Kat
6 ay önce aldığım robot süpürgem yan fırça hatası verdi ve servise gitti geldiğinde değişmiş denen fırça değişmemiş robot ileri geri 50 cm yerde dolaşıyor ve ürünün istasyon kısmı siyah boyalı şekilde gönderildi aradım anlattım kimse ilgilenmedi tekrar servise verin denildi 6 ay dolmadığı için yenisini göndermeleri gerekirken sorun giderildi diye bana teslim edildi 6aylık ürün asla düzgün çalışmıyor hiç bir pisliği süpürmüyor haritalandırmayı doğru şekilde yapmıyor kısacası tam bir hayal kırıklığı dreame…Asla tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde ürünlerinin arkası da durmuyorlar onca para alıp hizmet vermemek nasıl bişey bilmiyorum gerçekten yazık…
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön