Detaylı temizlik yapmıyor

1277 Yorum

EG335437 1130 Kat
Makineyi aldığım günden beri hiçbir şekilde performansından memnun değilim. Defalarca müşteri hizmetlerinin de yönlendirmesi ile tekrardan reset atıp tekrardan haritalandırma yaptığım halde birçok yeri süpürmeden es geçiyor. Süpürmediği yerlere tekrar ekstra alan temizle diye gönderiyorum yine aynı şekilde süpürmeden geri geliyor ve önünde hiçbir şekilde engel olmadığından eminim. Evdeki tüm eşyaları önde engel olabilecek her şeyi kaldırdıktan sonra tekrar tekrar haritalandırma yaptım ama sonuç yine aynı. Arada bir halı olduğunu bildiği halde halının üstüne paspaslama yapıyor. Yani halının üstünden atlayıp düz zemini paspaslama yapması gereken yere geçerken halının üstünde paspası kaldırmadan geçiyor paspası kaldırma özelliğini seçtiğim halde.. şimdi size haritadan süpürürken geçtiği yerlere göndereceğim anlarsınız ne demek istediniz saçma sapan bir süpürme yapıyor her yerden geçmiyor makine
EG335437 1131 Kat
Evet ekran resmi aldım tekrar süpürsün diye gönderdim yeri yine bu şekilde boş bırakarak istasyona geri döndü temizlik tamamlandı diye. Bariz ortada halı dışındaki düz zeminlerde bile çok bırakıyor
1000102546.jpg
FH783541 1132 Kat
Aksesuarlar için Sipariş vermiştim 15 gün olmuştur hala gelmedi  
LH532588 1133 Kat
Ürünü alalı 10 ay oldu ilk başta güzel temizliyordu sonra eşyalara çarpmaya başladı resetleme yaptım 1 gün düzgün çalıştı ertesi gün yeniden eski haritaya döndü hâlâ eşyalara çarpıyor ve tüm evi temizle dediğim halde 1 odayı temizleyip temizlik tamamlandı diyor
GH851897 1134 Kat
L10 S ultra robot kullanıyorum daha 5 ay oldu. Son 5 keredir robot temizliğin ortasında çevrimdışı kalıyor,sıkışma vs olmadan ortada bir yerde kapanmış halde buluyorum, istasyona elle taşıyıp yerleştirince açılıyor o an uygulamada şarj% 10 vb bir şey oluyor 0 değil yani, WiFi 2.4, uygulamayı kaldırıp yükledim robotun ag bağlantısını resetledim ne yapabilirim?
Peki 2.5saat sürmesi normal mi ? Bende aldım fakat kullanmadım daha.
AJ887724 1136 Kat
Robot süpürgem dün salonu süpürürken aniden güçten düştü asla çekmiyor sesi de kısıldı ama gezinmeye devam ediyor filtresini temizledim yıkadım ancak düzelmedi ne yapmam gerekiyor
image.jpg
Güneş 1137 Kat
Evin int modelini değiştirdim cihaz WiFi şifresini giremiyorum uygulama cok sacma bukadar zor olmaması lazim
PJ591935 1138 Kat
Yerleri silmiyor, temizlik süpürme yle başlıyor ve bitiyor, şu hazinesini sensırları kontrol ettim düzgün bir şekilde taktım yine aynı sadece süpürüyor ne yapmam lazım oysa silip süpürüyor şu... Ara vermiştim silmeye... Sadece süpürüyor şu yeniden taktım silmesi için ama silmiyor...
AN543146 1139 Kat
Cihaz istasyona giremiyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön