Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

JX918811 1130 Kat
Cihaz şarj olmuyor. İstasyona yerleştiriyorum ama şarj olmuyor. Sanki yerine tam oturmuyor kayıyor süpürge. Neden olabilir ne yapmalıyım? Var mı aynı sorunu yaşayan?
Evet benimde bugün aynı sorun oldu ve çözemedim bende aynı şekilde oluyo gercekten
QW591136 1131 Kat
Süpürgeyi alalı 1 yıl oldu normal silip süpürürken olduğu yerde dönüp yuvasına giremez oldu makinasında bozukluk olduğu anlaşıldı tamire gönderdik aşağı yukarı 3-4 aydır gene Normal temizlik yapıyordu 10 gündür de temizlik yaparken halıların üzerinden geçerken halıları topluyor ne yapabilirim
QW591136 1132 Kat
Servisi aradım sistemsel sorun olduğunu söyledi
KI293332 1133 Kat
Merhaba l40 ultra ce kullanıyorum fakat deterjan ekleme haznesini bulamadım. Bu bölüme eklenmesi gerektiği sötleniyor fakat deterjan 1000ml nasıl yerleştireceğim yardımcı olabilir misiniz?
3d8eb444-f259-420d-bdc9-a702d3327916.jpeg
Bende L40 ultra ce kullanıyorum bu cihazın deterjan haznesi yok ekstra almak gerekiyor. Ama ben hazne almadım temiz su haznesinin içine koyuyorum deterjanı.
PT287886 1134 Kat
Merhaba L40 ultra ce kullanıyorum 3 aydır iyiydi. Bugün şarj istasyonunu yerleşemedi Bi türlü ve şarjı bitti ne yapmam lazım acaba?
OV944748 1135 Kat
Cuma günü kullanmaya başladım dün fırçası koptu
EG335437 1136 Kat
Makineyi aldığım günden beri hiçbir şekilde performansından memnun değilim. Defalarca müşteri hizmetlerinin de yönlendirmesi ile tekrardan reset atıp tekrardan haritalandırma yaptığım halde birçok yeri süpürmeden es geçiyor. Süpürmediği yerlere tekrar ekstra alan temizle diye gönderiyorum yine aynı şekilde süpürmeden geri geliyor ve önünde hiçbir şekilde engel olmadığından eminim. Evdeki tüm eşyaları önde engel olabilecek her şeyi kaldırdıktan sonra tekrar tekrar haritalandırma yaptım ama sonuç yine aynı. Arada bir halı olduğunu bildiği halde halının üstüne paspaslama yapıyor. Yani halının üstünden atlayıp düz zemini paspaslama yapması gereken yere geçerken halının üstünde paspası kaldırmadan geçiyor paspası kaldırma özelliğini seçtiğim halde.. şimdi size haritadan süpürürken geçtiği yerlere göndereceğim anlarsınız ne demek istediniz saçma sapan bir süpürme yapıyor her yerden geçmiyor makine
EG335437 1137 Kat
Evet ekran resmi aldım tekrar süpürsün diye gönderdim yeri yine bu şekilde boş bırakarak istasyona geri döndü temizlik tamamlandı diye. Bariz ortada halı dışındaki düz zeminlerde bile çok bırakıyor
1000102546.jpg
FH783541 1138 Kat
Aksesuarlar için Sipariş vermiştim 15 gün olmuştur hala gelmedi  
LH532588 1139 Kat
Ürünü alalı 10 ay oldu ilk başta güzel temizliyordu sonra eşyalara çarpmaya başladı resetleme yaptım 1 gün düzgün çalıştı ertesi gün yeniden eski haritaya döndü hâlâ eşyalara çarpıyor ve tüm evi temizle dediğim halde 1 odayı temizleyip temizlik tamamlandı diyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön