Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

WE968078 1110 Kat
Çevrim dışı görünüyor cihaz ile farklı yerdeyim uzaktan halledebilir miyim bu durumu
RX376288 1111 Kat
X50 Ultra Complete kırıntıların üzerinden almadan geçiyor ayar maxx da fırça kapağı takılı süpürme çok kötü yeni aldığımız için alışma süreci dedim ama kronik sorun gibi ayrıca 4 tane oda seçip sıralıyorum kendi kafasına göre gidiyor yatağın altının yarısını süpürüp çıkıyor istasyonu zor buluyor gerçekten alışma süreci mi yoksa cihaz mı arızalı?
cihanerbas 1112 Kat
Evet aynı sekilde oluyor
LV232343 1113 Kat
Uygulama, aldığımdan beri çok ağır çalışıyor. Daha sonra başka yere aldım makineyi ve 1 haftadır sürekli haritalandırıyorum ve haritalandırma bitince donuyor sonrasında uygulamayı kapatıp açınca harita kayboluyor. Defalarca kaldırdım uygulamayı, ayarlardan hafızayı sildim, olmadı, fabrika ayarlarına çevirdim resetten, ne yaptıysam olmadı. Uygulamayı ve cihazı kaldırıp tekrar kurunca herşey normal ama harita oluşturunca sistem kitleniyor.
BF460797 1114 Kat
Ürünü yeni aldım yan fırça dönmüyor dolayısıyla kıyıları köşeleri temizlemiyor
PI938267 1115 Kat
İstasyona otomatik yerleşme devrede diyor hazneye girmiyor ne yapmalıyım acaba
ZX743323 1116 Kat
Su haznesinde özellikle kirli su haznesi çok kötü kokuyor her temizlemeden önce çıkarıp temizlemem rağmen koku tekrar oluşuyor ne yapmalıyım
TL394568 1117 Kat
Temizlik görevini bitirmişti. Sabah kalktığımda robot istasyondan çıkmış. Ve sürekli çevrim dışı gösteriyor. Yardımcı olabilir misiniz çözümü nedir
image.jpg
HB716803 1118 Kat
Şu günler Dream d30 ultra alalı 1 ay oldu toz torbasını boşaltmıyor
JX541420 1119 Kat
Merhaba bende cihazı 2 ay önce aldım başta güzel temizliyordu geçtiği yerlerde çöp bırakmıyordu ama şimdi çok kötü temiz süpürmüyor her yerde çöp bırakıyor hiç ama hiç memnun değilim bana yardımcı olurmusunuz

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön