Detaylı temizlik yapmıyor

1277 Yorum

YF598976 1100 Kat
Kose kenar temizligini guclendirin  yaziyor ne yapmaliyim
RY708043 1101 Kat
Merhaba,evim iki katlı.İstasyon aşağı katta.Üst katta temizlik nasıl yapılacak,istasyon yok üst katta.
ZY728878 1102 Kat
D30 alalı iki hafta oldu temizlik bittikten sonra istasyona dönerken çok dolanıyor istasyonun olduğu odayı bulması çok zaman alıyor ve bazen başka odalara gidiyor başta öyle değildi tek seferde gidiyordu ne yapmam lazım yardımcı okur musunuz
ID337823 1103 Kat
İlk defa robot süpürge aldım. Bu markayı aldığıma öyle pişmanım ki. Paramızla rezil olduk lafını çok iyi deneyimlemiş olduk. Haritalandirmayi bir türlü beceremedi. Sersem tavuk gibi. Temizlik bitmeden bitti diyor, %50sarj varken şarj bitmek üzere deyip şarj olmaya başlıyor. Ve en önemlisi bana sıcak suda paspasini yıkayıp kurutuyor dediler ama o da yalan çıktı. Allah hakkımızı bırakmasın.. iadesi için uğraşacağım 😡
WE968078 1104 Kat
Çevrim dışı görünüyor cihaz ile farklı yerdeyim uzaktan halledebilir miyim bu durumu
RX376288 1105 Kat
X50 Ultra Complete kırıntıların üzerinden almadan geçiyor ayar maxx da fırça kapağı takılı süpürme çok kötü yeni aldığımız için alışma süreci dedim ama kronik sorun gibi ayrıca 4 tane oda seçip sıralıyorum kendi kafasına göre gidiyor yatağın altının yarısını süpürüp çıkıyor istasyonu zor buluyor gerçekten alışma süreci mi yoksa cihaz mı arızalı?
cihanerbas 1106 Kat
Evet aynı sekilde oluyor
LV232343 1107 Kat
Uygulama, aldığımdan beri çok ağır çalışıyor. Daha sonra başka yere aldım makineyi ve 1 haftadır sürekli haritalandırıyorum ve haritalandırma bitince donuyor sonrasında uygulamayı kapatıp açınca harita kayboluyor. Defalarca kaldırdım uygulamayı, ayarlardan hafızayı sildim, olmadı, fabrika ayarlarına çevirdim resetten, ne yaptıysam olmadı. Uygulamayı ve cihazı kaldırıp tekrar kurunca herşey normal ama harita oluşturunca sistem kitleniyor.
BF460797 1108 Kat
Ürünü yeni aldım yan fırça dönmüyor dolayısıyla kıyıları köşeleri temizlemiyor
PI938267 1109 Kat
İstasyona otomatik yerleşme devrede diyor hazneye girmiyor ne yapmalıyım acaba

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön