🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

PO871317 100 Kat
#BenimDreameHikayem

L10S Pro Ultra Heat modelini eşimin ısrarıyla satın aldım. Aradan birkaç gün geçti ve ev gerçekten hiç olmadığı kadar temiz oldu. Artık ayağıma bir şeyler yapışmıyordu ve bunu eşime “ben bu evi hiç bu kadar temiz görmedim” diyerek paylaştım eşim ise biraz alındı tabi ben ise “bir insan her gün süpürüp silemez, zaten bunu yapmamalıda ama cihaz ki adı “Katya” her gün yapabiliyor” diyerek gönlünü aldım. Siz siz olun sessizce temizliğin tadını çıkarın.
CU335595 101 Kat
Hayatımızı kolaylaştırdığı için tüm emeği geçenlere teşekkürler,❤️❤️
PU055814 102 Kat
#BenimDreameHikayem
Merhaba yaklaşık 1 ay önce Ls10 pro healt aldık
O kadar memnunuz ki eşim ve eve girmeden ev mis gibi oluyor.
Oğlum çok sevdi ki bazı özellikleri var kamera ile bağlanıyor evi kontrol esiyorum.
Eşime ulaşamaz ise telefonla dream ile ulaşıyorum konuşuyorum. Süper yani bildiğiniz aileden biri gibi bizim için çok teşekkür ederim.
Biraz daha kullanayım. Anneme hediye olarak da alacağım.
QE887771 103 Kat
çok memnunum çok beğendim
JN650201 104 Kat
Biz dreame nin adını parla koyduk parla eve gelmeden önce sürekli temizlik yapmak zorundaydım bir günden bir güne ev pisleniyordu ama parla geldikten sonra evde olmadığın zaman bile temizlik yapıyor halılarımın kalın olmasına rağmen üstüne çıkıp çok güzel temizliyor evde yokken pencere açıkmış derdi de yok uzaktan kumandası sayesinde pencere açık mı değil mi diye bakabiliyorum parladan çok memnun kaldık teşekkür ederiz
IMG_3680.jpeg
MM655431 105 Kat
Muhteşemsin Dreame ❤️
MM655431 106 Kat
#BenimDreameHikayem
OW576568 107 Kat
Nasılsa dream x40 ultra evde çalışıyor hatta kamera açıp izliyorum  harika ötesi
1000047168.jpg
FS506019 108 Kat
Dreame L40 aldığımızdan bugüne 2 hafta oldu, çok ama çok memnunuz
Adeta evimizde konuşan bir arkadaş gibi
QB410325 109 Kat
Benim ve robot kızımın uykusu kaçtı🤭 bu saatte temizlik yapıyoruz🤣
image.jpg

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön